Μετά την επιτυχία της περσινής πρωτοβουλίας, που έδωσε την ευκαιρία σε 10 νέους  και νέες να σπουδάσουν μαγειρική, το Bens Original™ συνεχίζει τη δράση του και το 2023, σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί».  Στόχος της πρωτότυπης αυτής πρωτοβουλίας είναι να δημιουργηθούν ευκαιρίες που θα δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να έχουν μια ισότιμη θέση στο τραπέζι, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων Bens Original™ που θα πραγματοποιηθούν το Μάρτιο και τον Απρίλιο, θα δοθούν για δωρεάν υποτροφίες για σπουδές μαγειρικής σε 10 ακόμη νέους και νέες που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί». Η αγαπημένη μάρκα προσκαλεί έτσι τους καταναλωτές, εφοδιάζοντας τις κουζίνες τους με τα ομώνυμα προϊόντα, να αποτελέσουν και οι ίδιοι μέρος αυτής της πρωτοβουλίας.

Παράλληλα, το Bens Original™ θα προσφέρει δωρεάν και αυτή τη χρονιά 20.000 μερίδες εκλεκτό, θρεπτικό ρύζι για να καλύψει τις ετήσιες ανάγκες σίτισης σε φορείς που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Όπως δήλωσε ο Άλκης Γέραλης, Γενικός Διευθυντής Mars Multisales για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. «Όταν παρουσιάσαμε πέρσι την καμπάνια «Είμαστε όλοι original, με στόχο ένα μέλλον συμπερίληψης χωρίς αποκλεισμούς, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το θετικό αντίκτυπο που θα είχε. Με μεγάλη υπερηφάνεια και φέτος θα είμαστε εδώ για να στηρίζουμε παιδιά και νέους με παροχή ειδών διατροφής και κυρίως με ευκαιρίες εκπαίδευσης, παρέχοντας τους τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον».  

Από την πλευρά της, η κυρία Τατιάνα Μουλούλη, Υπεύθυνη Ανάπτυξης και Εθελοντισμού του «Μαζί για το Παιδί», αφού ευχαρίστησε το Bens Original™ για τις πρωτοβουλίες του, ανέφερε «Στο «Μαζί για το Παιδί» εργαζόμαστε καθημερινά για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα σε παιδιά και σε νέους στη χώρα μας να έχουν μια καλύτερη ζωή και ισότιμες ευκαιρίες εξέλιξης για το μέλλον τους. Με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία προσφέρουμε στα παιδιά που στηρίζουμε υγιεινή και θρεπτική τροφή και την προοπτική ανάπτυξης και εξέλιξης μέσω της εκπαίδευσης».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:  www.mars.com, LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.