Χθες καθώς χάζευα στο Instagram -γενικά το αγαπώ- , παρατήρησα ότι πολλοί, διάσημοι κυρίως, ένιωθαν μια αγωνία και έναν πανικό για τη νέα αλλαγή του Instagram. Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται γύρω σου, το Instagram πρόκειται να αλλάξει τις δημοσιεύσεις στο timeline του προφίλ σου. Εν ολίγοις, θα βλέπεις μόνο όσες κρίνει το κοινωνικό δίκτυο σημαντικές για σένα, σε σχέση πάντα με την αλληλεπίδραση που θα έχεις με τους υπόλοιπους χρήστες.

Δηλαδή, πάνω κάτω ότι έχει κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό το Facebook. Τι ήταν να βγει αυτή η απόφαση; Πανικός.

Johnny-Depp-panics

Από χθες όλοι ανεβάζουν φωτογραφίες προκειμένου οι υπόλοιποι χρήστες να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις από εκείνους, γιατί παιδιά εδώ που τα λέμε για ένα like ζούμε. Το Instagram πήρε θέση μέσω Twitter για να ηρεμήσει λίγο τον κόσμο, δηλώνοντας ότι δεν θα αλλάξει η ροή τώρα αλλά σε λίγο καιρό. Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης δηλαδή…

Παρ’όλα αυτά εντάξει, ας ηρεμήσουμε λίγο γιατί υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα σε αυτή την ζωή. Εδώ ο άλλος έκανε αεροπειρατεία για τα μάτια μιας γυναίκας. Το Instagram δεν είναι η ζωή ολόκληρη, όποτε μη δημοσιεύετε όλοι αυτό εδώ:

12910811_1015840991824509_439756803_n