Ήταν ένα απο τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τον κόσμο να τρελαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση. Πλέον οι δύο popstar έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και ζωές, και σύμφωνα με πληροφορίες ο Justin είναι μαζί με την Sofia Richie. Ο κόσμος φαίνεται όμως να θέλει πίσω το παλιό ειδύλλιο και επιβεβαιώνεται ξανά.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκαν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram του ο τραγουδιστής μαζί με την Sofia, στις οποίες οι fans και followers του, ξεκίνησαν να γράφουν υβριστικά σχόλια. Ο Justin φανερά εκνευρισμένος, σε μία από αυτές έγραψε στην λεζάντα ότι θα κάνει το προφίλ του ιδιωτικό αν δεν σταματήσει ο κόσμος τα απαράδεκτα σχόλια.

Τότε είναι που επεμβαίνει η Selena, σχολιάζοντας του ότι αν δεν θέλει να βλέπει τέτοια σχόλια, πρέπει να σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες με την εκάστοτε σχέση του αφού είναι κάτι που αφορά μόνο αυτούς τους δύο. Τόνισε μάλιστα ότι θα πρέπει να σέβεται τους θαυμαστές τους, αφού είναι εκείνοι που τον αγάπησαν και τον έφτασαν στο σημείο που είναι τώρα.

Περνάνε καλά και βγαίνει προς τα έξω!