Ο κόσμος ενδεχομένως θα μπορούσε να χωρίστει σε δύο κατηγορίες ανθρώπων… σε εκείνους που είναι οργανωτικοί και θυμούνται τα πάντα, ακόμη και για το… πόσες φορές το μήνα έφαγαν τηγανιτές πατάτες και σε εκείνους που είναι πιο… «καλλιτεχνικές» φύσεις και που έχουν το «συνήθειο» να ξεχνούν τα πάντα. Από τα κλειδιά, τη τσάντα, το κινητό τους, το πορτοφόλι τους ακόμη και το… όνομα τους!  Για αυτό λοιπόν υπάρχει και το Spotypal, ένα πανέξυπνο λιλιπούτειο gadget, το οποίο θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος και θα σε κάνει να αφήσεις μια και καλή το άγχος και το φόβο της απώλειας (που εδώ που τα λέμε καμιά φορά αυτό το άγχος μπορεί ακόμη και να σε τρελάνει). Με το εν λόγω Bluetooth tracker, η καθημερινότητα σου θα γίνει πιο εύκολη, καθώς θα βγαίνεις από το σπίτι και θα έχεις το κεφάλι σου πάντοτε… ήσυχο!

Η αποθέωση της… διακριτικότητας

Το πανάλαφρο και μικροσκοπικό Spotypal μπορείς να το έχεις μαζί σου παντού και πάντοτε, ενώ είναι τόσο διακριτικό που ούτε που καν το καταλαβαίνεις! Για παράδειγμα, μπορείς να το έχεις στα κλειδιά σου, στη τσάντα, στο πορτοφόλι σου, στην βαλίτσα, την φωτογραφική σου κάμερα, ακόμη και στο ποδήλατο ή στο ηλεκτρικό σου πατίνι. Ενώ εάν τρέμεις στην ιδέα ότι η γατούλα ή το σκυλάκι σου μπορεί να… «ξεπορτίσει» και να χάσει το δρόμο για το σπίτι, δεν έχεις παρά να το βάλεις στο κολάρο του και… ξέγνοιασες! Φυσικά, ήδη θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνει το Spotypal, το πιο hot και χρήσιμο gadget που είχες ποτέ… Το συγκεκριμένο Bluetooth tracker, ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, βασίζεται σε smart high-tech τεχνικές γεωεντοπισμού και εξελιγμένου tracking, εκπέμποντας ένα σήμα που προσδιορίζει τη θέση του ανά πάσα στιγμή.

Οι εμπνευστές του έδωσαν ξεχωριστή βαρύτητα στον απλό τρόπο χρήσης του. Το μόνο που έχεις απλώς να κάνεις είναι να κατεβάσεις την ειδική εφαρμογή στο Android ή Apple κινητό σου, να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Bluetooth και Location στη συσκευή σου και εν συνεχεία να συνενώσεις το smartphone με το Spotypal. Η διαδικασία είναι πανέυκολη, γίνεται σε χρόνο… dt και το εύχρηστο user interface της εφαρμογής φροντίζει ώστε να σας καθοδηγήσει βήμα – βήμα. Μόλις διαισθανθείς ότι σου λείπει ένα αντικείμενο δεν έχεις παρά να πατήσετε στην εφαρμογή την επιλογή Call και αμέσως θα ακούσεις τον διακριτό δυνατό ήχο του tracker, μαζί με το χαρακτηριστικό φως που πηγάζει από το LED του. Μάλιστα, εάν δεν το ακούσεις και καταλάβεις ότι δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, μπορείς να ενεργοποιήσεις τον χάρτη για να βρείτε την ακριβή τοποθεσία του. Εάν τώρα έχεις χάσει το smartphone σου και ψάχνεις (πολλές φορές μάταια) να το βρεις, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να εντοπίσεις το κινητό σου τηλέφωνο ακόμη και εάν το έχεις στο αθόρυβο! 

Και πολλά περισσότερα από ένα απλό… tracker!

Και μπορεί να μην του φαίνεται, λόγω των εξαιρετικά μικρών διαστάσεων του, όμως το Spotypal διαθέτει κι άλλες εξαιρετικά πρόσθετες χρήσιμες λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν στην καθημερινότητα σου. Σε περίπτωση οποιουδήποτε κινδύνου ή απειλής μπορείς να πιέσεις το κουμπί στη συσκευή και εκείνη θα αναλάβει να ενημερώσει τους χρήστες που έχεις ορίσει μέσω του app, για την ακριβή σου θέση. Ένα εξαιρετικά χρήσιμο SOS button εκτάκτου ανάγκης που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Επιπλέον, μπορείς να ορίσεις την τελευταία τοποθεσία ενός αντικείμενου πάνω στον διαδραστικό χάρτη, ενώ παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να το ρυθμίσεις έτσι ώστε να σε ειδοποιεί όταν τυχαία αφήνεις τα αντικείμενα ή το τηλέφωνο σου πίσω, ενώ παράλληλα μπορείς να δημιουργήσεις χρήσιμες λίστες “To Do” για να πετύχεις ακόμη μεγαλύτερη οργάνωση στην καθημερινότητα σου. Τέλος, η εφαρμογή επιτρέπει το share μίας συσκευής Spotypal, έτσι ώστε να την διαχειρίζονται πολλαπλοί χρήστες, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα ακόμη να το ρυθμίσεις, ώστε να εκτελεί ακόμη και χρέη… ξυπνητηριού!

Ο καλύτερος σου φίλος!

To Spotypal λειτουργεί με μια κλασική μπαταρία ρολογιού (τύπου CR2032 ), την οποία μπορείς να την αντικαταστήσεις με ελάχιστο κόστος, ενώ δεν χρειάζεται να φοβάσαι εάν θα το βρέξεις, καθώς προσφέρει splashproof προστασία. Με τιμή (μόλις) στα 29 ευρώ, εντυπωσιακές high-tech λειτουργίες, compact μέγεθος και απίθανη ευκολία στη χρήση, ένα είναι σίγουρο… θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος!