Ο γνωστός ηθοποιός ο Γιώργος Καραμίχος, μιλά σε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκαλύπτει πράγματα σχετικά με την ζωή και την καριέρα του.

Ξεκίνησε λέγοντας «Είχαμε χωράφια και κατσίκια στη Βέροια, από μικρός όμως, ένιωθα ότι δεν ανήκω στο χωριό. Μου άρεσε να κάνω πειράματα, να διαβάζω, κάτι που ήταν περίεργο. Στα 5,5 κατάλαβα ότι μου αρέσει το θέατρο»

Επίσης ανέφερε και την αντίδραση των γονιών του όταν τους είπε οτι θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο.
«Οι γονείς ήταν πολύ κατά στην απόφαση να γίνω ηθοποιός. Επηρεάστηκα από αυτό, είχα έλκος και γαστρίτιδες. Έκανα εγχειρίσεις στη μέση από την ενοχή που είχα για τη δουλειά που έκανα».

Επίσης ανέφερε και το οτι έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία.

«Έγινα γονιός στα 24 μου. Κάποιες προτεραιότητες άλλαξαν, θα ήμουν εντελώς διαφορετικός άνθρωπος χωρίς την κόρη μου. Στο δεύτερο παιδί μου, ήμουν μεγαλύτερα και τα τελευταία χρόνια, φροντίζω να περνάω μεγάλα διαστήματα εκτός δουλειάς. Η κόρη μου ζει στη Δανία. Η διάθεσή μου είναι να είμαι καλός πατέρας. Πρέπει να ακούς τον άλλο για να αφήνεις στην άκρη το εγώ σου».


Σχετικά με τον ρόλο του στο καφέ της Χαράς είπε «Έφαγα πολύ βρισίδι για αυτόν τον ρόλο. Κάποιοι φίλοι μου δεν μου ξαναμίλησαν. Δύο φορές, κάποιοι με έφτυσαν στον δρόμο».