Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Κόρομι ζήτησε σε γάμο την αγαπημένη του, Τίνα, σε μια ξεχωριστή στιγμή κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης “Τρίαθλο IRONMAN 70.3 VOULIAGMENI GREECE.” Αυτή η εκδήλωση έχει μια ιδιαίτερη σημασία για τον Γιώργο, καθώς συμμετέχει σε αυτήν κάθε χρόνο.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Γιώργος Κόρομι αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Τίνα, που βρισκόταν στο πλευρό του για να τον στηρίξει. Με τη βοήθεια του παρουσιαστή της εκδήλωσης, γονάτισε και φόρεσε το μονόπετρο στην αγαπημένη του. Η αντίδραση της Τίνας είχε έκπληξη και συγκίνηση μαζί, και το ζευγάρι αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί.

Οι δυο τους είναι μαζί για περίπου 4 χρόνια και συχνά μοιράζονται φωτογραφίες τους στα κοινωνικά δίκτυα. Απολαμβάνουν να ταξιδεύουν και έχουν ένα κοινό πάθος για τον αθλητισμό. Ο δεσμός τους έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του ριάλιτι “Survivor” το 2021.

Σε μια συνέντευξή του είχε δηλώσει:

«Hey baby. I miss you so much και έχουμε ακόμη 4 μήνες μέχρι να γυρίσεις νικητής. Σε ευχαριστώ για το δώρο σου, είναι σαν να μην έφυγες πoτέ. Προχώρα δυνατά και να μην σκέφτεσαι τίποτε άλλο εκτός από την νίκη. You got this».

Πηγή: Πρώτο Θέμα