Στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στο φροντιστήριο, στο γυμναστήριο, στη δουλειά δεν μπορούμε, ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας, να πάμε στις δραστηριότητές μας χωρίς να έχουμε μαζί μπουκάλια με νερό ή το ρόφημά μας. Έχουμε δοκιμάσει διάφορα επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια, μέχρι που βρήκαμε τα ιδανικά για εμάς και τα παιδιά μας. Αυτά της PURO που είναι φτιαγμένα από premium υλικά και έχουν και απαράμιλλο design. Διαθέτουν και παιδικά μπουκάλια με τους ήρωες της Disney που θα τρελάνουν τους μικρούς (και τους μεγάλους)! 

Το καλύτερο; Διαγωνισμός alert! Σε συνεργασία με την PURO θα σας κάνουμε δώρο 4 επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια! 2 παιδικά – ένα με την Elsa του Frozen και ένα με τον Spiderman – και 2 μπουκάλια ενηλίκων. Δείτε παρακάτω τα υπέροχα χαρακτηριστικά των μπουκαλιών που έχουν γίνει τα αγαπημένα μας και βρείτε στο τέλος του άρθρου τους όρους του διαγωνισμού μας. 

Τα PURO Bottles είναι πλέον η πρώτη μας επιλογή σε επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια 

Αρχικά, τα PURO Bottles έχουν εντυπωσιακή εμφάνιση. Και τα μπουκάλια τους με ματ και με μεταλλικό φινίρισμα είναι πολύ κομψά και αναδεικνύουν τα premium υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα. Τα μπουκάλια είναι κατασκευασμένα είτε από ανοιξείδωτο ατσάλι είτε από ανοδείξωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας που χαρίζουν την ιδανική θερμομόνωση. Επιπλέον, υπάρχουν μπουκάλια με σχέδια για όσους θέλουν κάτι πιο «παιχνιδιάρικο», όπως το μπουκάλι με τα λουλούδια που μπορείτε να κερδίσετε στον διαγωνισμό μας.

Είναι απίστευτα χρήσιμα και βολικά. Ένα ζεστό ρόφημα στα μπουκάλια της PURO θα διατηρηθεί φρέσκο και αναλλοίωτο για 12 ώρες (!) ενώ ένα κρύο για 24 ολόκληρες ώρες! Πλένονται εύκολα ακόμη και χωρίς πλυντήριο πιάτων και δεν κρατούν δυσάρεστες μυρωδιές χάρη στα ποιοτικά υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα.

Ακόμη, έχουν οικολογική συνείδηση, καθώς δεν θα χρειάζεται πια να χρησιμοποιείτε μπουκάλια και ποτήρια μίας χρήσης που επιβαρύνουν το περιβάλλον. Είναι έτσι και αλλιώς 100% Eco Friendly καθώς από την παραγωγή, μέχρι και τα υλικά τοποθέτησης των μπουκαλιών στα καταστήματα φροντίζουν για μία διαδικασία με πολύ χαμηλές εκπομπές CO2 και ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Το συμπέρασμα; Με τα μπουκάλια της PURO και θα προστατέψετε το περιβάλλον και θα μείνετε ενυδατωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και θα έχετε ανεβασμένη διάθεση επιλέγοντας το ιδανικό για εσάς από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Δείτε εδώ όλη την γκάμα με τα PURO Bottles και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. 

Τα PURO Bottles με τους ήρωες της Disney

Τα PURO Bottles εμπνευσμένα από αγαπημένους ήρωες της Disney θα ξετρελάνουν μικρούς (και μεγάλους – παραλίγο να παραγγείλουμε και εμείς μπουκάλι με την Elsa)!

PURO Disney Bottle Frozen Elsa 500ml

Puro

Φυσικά, τα Disney Bottles είναι και αυτά κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για την καλύτερη δυνατή θέρμανση και είναι και επαναχρησιμοποιούμενα για να μην τελειώσει η διασκέδαση ποτέ! Όπως όλα τα μπουκάλια της PURO, είναι 100% Eco Friendly.

Όπως και για τα μπουκάλια των ενηλίκων, το ρόφημα των μικρών σας θα διατηρηθεί φρέσκο για 12 ώρες αν είναι ζεστό και για 24 ώρες αν είναι κρύο. Βρείτε τον αγαπημένο σας ήρωα μέσα από τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων!

PURO Disney Bottle Spiderman 500ml – Κόκκινο

Puro

PURO Hot & Cold Bottle 500ml

Στον διαγωνισμό μας μπορείτε επίσης να κερδίσετε το PURO Hot & Cold Bottle 500ml με τα λουλούδια. Οικολογικός θερμός νερού χωρητικότητας 500 ml με ανοξείδωτο ατσάλι διπλού τοιχώματος. Διαθέτει μόνωση με κενό αέρος και αεροστεγές βιδωτό καπάκι για αποφυγή διαρροών. Διατηρεί το άρωμα και την φρεσκάδα του ροφήματος αναλλοίωτα και φυσικά η διαδικασία παραγωγής του γίνεται με πολύ χαμηλές εκπομπές CO2. Είναι και BPA free.

Puro

PURO Icon Bottle 500ml – Formentera Blue

Το οικολογικό θερμός χωρητικότητας 500 ml από την PURO της σειράς Icon με το ματ φινίρισμα, σε γαλάζιο χρώμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας με εξαιρετική θερμομόνωση. Πέρα από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των μπουκαλιών της PURO, δεν σκουρίαζει και είναι και εξαιρετικά ανθεκτικό στις προσκρούσεις.

Όροι του διαγωνισμού

Για να κερδίσετε ένα από τα εξής μπουκάλια:

  • PURO Disney Bottle Frozen Elsa 500ml
  • PURO Disney Bottle Spiderman 500ml – Κόκκινο
  • PURO Hot & Cold Bottle 500ml με λουλούδια
  • PURO Icon Bottle 500ml – Formentera Blue

Ακολουθήστε τους παρακάτω όρους:

1. Αφήστε μας ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο

2. Κάντε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας στο Facebook

3. Ακολουθήστε στο Instagram το προφίλ του @ThatsLifeGr

Ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει έως τις 9/10/2020! Καλή επιτυχία!