Τώρα, το λευκό χαμόγελο αποκτά ως σύμμαχό την «αναπνοή για φίλημα», χάρη στη νέα σειρά ΥOTUEL breath! Στην premium γκάμα προϊόντων στοματικής υγιεινής YOTUEL, προστίθεται το YOTUEL breath σπρέι και οι οδοντότσιχλες YOTUEL breath, προσφέροντας ακαταμάχητη αναπνοή.

YOTUEL breath σπρέι ~ Με μόλις 2 ψεκασμούς αποτελεί την ιδανική λύση για δροσερή αναπνοή στη στιγμή, καλύπτοντας τις οσμές που προκαλούνται από το κάπνισμα, την κατανάλωση αλκοόλ, τις τροφές καθώς και τις εξαντλητικές δίαιτες.

Χάρη στο έξτρα-παρθένο ελαιόλαδο και στα αιθέρια έλαια μέντας, προσφέρει αναπνοή για φίλημα ενώ παράλληλα περιέχει ξυλιτόλη που βοηθά στη μείωση της τερηδόνας. Σε ιδανικό μέγεθος για να το έχετε μαζί σας κάθε στιγμή της ημέρας, φρεσκάρει την αναπνοή σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Οδοντότσιχλες YOTUEL breath ~ Φροντίζοντας για την καλή στοματική υγιεινή ανάμεσα στα γεύματα, η οδοντότσιχλα YOTUEL breath, με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φθόριο και ξυλιτόλη καταπολεμά τα οξέα των τροφών που προκαλούν τερηδόνα. Παράλληλα, προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς χάρη στη γεύση μέντας!

*Η ΥOTUEL διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥΑΕΒΕ στα φαρμακεία, στα supermarket ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, στα supermarket Θανόπουλος, στα Carelab by Attica και σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center.

Website: www.yotuel.gr

Facebook: http://bit.ly/YotuelGreece ΙΙ

Instagram: @Yotuel_Greece