Σκληρά λόγια αντάλλαξε η δημοφιλής τραγουδίστρια Lana Del Rey με fan της στο twitter, αφού η πρώτη υπέθεσε ότι η 36χρονη ψήφισε υπέρ του Donald Trump στις αμερικανικές εκλογές. Η fan μοιράστηκε τις σκέψεις της δημόσια στο twitter, με αποτέλεσμα το tweet να πέσει στην αντίληψη της Lana Del Rey και να της απαντήσει λακωνικά: “Go. Fxck. Yourself”. 

lana del rey twitter

Καθώς η Lana είχε παρεξηγηθεί ότι έκανε σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια μετά από ένα (σβησμένο πλέον) instagram post τον περασμένο Ιούνιο, πολλοί fans απογοητεύτηκαν. Πολλοί την θεωρούν πλέον αρκετά συντηρητική ώστε να υποστηρίξει τον Αμερικανό Πρόεδρο στην επανεκλογή του.

Η fan απάντησε με τον τρόπο της, κάνοντας ένα 2ο tweet όπου γράφει: “Γελάω που η Lana μου λέει να πάω να γ@μηθω όταν έχω κάνει τατουάζ το όνομα της τον ώμο μου”. Η Lana δεν παρέλειψε να το σχολιάσει και αυτό απαντώντας: “Διάβασε τι έγραψες τότε τσουλ@κι”.

Δεν είναι η 1η φορά που η Lana Del Rey βρίζει κόσμο στο twitter ή το instagram. Η τραγουδίστρια είναι γνωστό ότι διαβάζει τα tweets των fans της και πολλές φορές απαντάει με σκληρό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Lana Del Rey ή πως γίνεσαι η πιο πολυσυζητημένη καλλιτέχνης σε 3 βήματα