Ως χορηγός συμμετείχε η εταιρεία GOAT IT με τα απολαυστικά παγωτά της στο μεγαλύτερο εταιρικό αθλητικό event που έχει διοργανωθεί ποτέ στη χώρα μας, το Corporate Running Party, B2RUN Aθens 2023.

Με την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, χθες, 1η Ιουνίου, περισσότεροι από 1.500 επαγγελματίες μαζί με την ομάδα της GOAT IT έτρεξαν όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ σε μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων, που στόχο είχε να αναδείξει την ομαδικότητα, την συνεργασία, αλλά και την αξία της συμμετοχής και της προσπάθειας ανεξάρτητα από τη νίκη!

 

Εκεί λοιπόν έδωσε το παρόν και το παγωτό από κρητικό κατσικίσιο γάλα GOAT IT, το οποίο σαν επίσημος χορηγός ανέλαβε με ιδιαίτερη χαρά τη γλυκιά πρωτοβουλία να γλυκάνει και να δροσίσει όλους τους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μετά τον τερματισμό τους παγωτό, φτιαγμένο με αγνές πρώτες ύλες σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις, όπου όπως αποδείχτηκε η επιλογή ήταν δύσκολη, αφού κανείς δεν μπορούσε να διαλέξει μόνο μία!

Άλλωστε μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων που παρουσιάζει το κατσικίσιο γάλα, δύο από τα σημαντικότερα είναι πως περιέχει πολύ χαμηλά ποσοστά λακτόζης, και άρα μπορούν να τα απολαύσουν με μεγαλύτερη ευκολία, όσοι παρουσιάζουν δυσανεξία σε αυτή, και δεύτερον πως το κατσικίσιο γάλα ομοιάζει έντονα με το μητρικό γάλα, γεγονός που το καθιστά πιο εύπεπτο και αφομοιώσιμο από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Και όλα τα παραπάνω έρχονται σε 32 μοναδικές γεύσεις παγωτού από την GOAT IT που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα super market.