H τηλεκπαίδευση μπήκε στη ζωή των παιδιών εν μία νυκτί και μικροί και… μεγάλοι, παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, κλήθηκαν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Σε αυτό το πρωτόγνωρο περιβάλλον, το σπίτι «μεταμορφώθηκε» σε σχολική αίθουσα και τα παιδιά άρχισαν να βλέπουν το σχολείο μέσα από μια εντελώς διαφορετική οπτική. Δεν υπάρχει παιδί στον κόσμο που να μην του λείπει η καθημερινή επαφή με τους συμμαθητές του ή το παιχνίδι, τα γέλια και η χαρά του διαλλείματος, ακόμη ενδεχομένως και αυτές οι βαρετές ασκήσεις επανάληψης για το σαββατοκύριακο! Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε ότι το σχολείο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξης των παιδιών, συμβάλλοντας καταλυτικά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Το θετικό ήταν βέβαια ότι ο συνδετικός κρίκος που ενώνει το παιδί με το σχολείο, παρέμεινε ισχυρός στις περιόδους των lockdown και σε αυτό βοήθησε η υψηλή τεχνολογία, η οποία εξασφάλισε τη συνέχιση της μαθησιακής διαδικασίας. Tablets, laptops και desktop PCs… όλα μετατράπηκαν σε υπερπολύτιμα εργαλεία e-learning και η Huawei ήταν η εταιρεία που από τη πρώτη κιόλας στιγμή βρέθηκε στο πλευρό γονιών και μαθητών με τις καινοτόμες λύσεις της, παρά τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν στη μεταφορά και στη διάθεση των προϊόντων εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας. Οι γονείς και τα παιδιά έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στα tablets και στα laptops της Huawei και όχι άδικα, αφού πρόκειται για ένα brand που εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να «μιλήσει» στις καρδιές των καταναλωτών, προβάλλοντας την αξιοπιστία, την τεχνολογική υπεροχή και την ασφάλεια.

Όμως από όλες τις ξεχωριστές προτάσεις της Huawei, το tablet που λάτρεψαν περισσότερο μικρά και… μεγάλα παιδιά δεν ήταν άλλο από το MediaPad T3, καθώς αποτέλεσε ένα πραγματικό «best-seller» σε επίπεδο πωλήσεων. Ένα tablet «πολυεργαλείο» σχεδιασμένο ειδικά για να κάνει τη ζωή τόσο των μαθητών, όσο και των γονιών τους απείρως ευκολότερη, αλλά και πιο διασκεδαστική… Το γιατί βέβαια το T3 είναι το πιο «cool» εργαλείο τηλεκπαίδευσης, πρόκειται να το βρείτε αναλυτικά στους 6+1 λόγους που ακολουθούν!  

1. Εντυπωσιακή και ξεκούραστη Οθόνη

Ένα παιδί χρειάζεται μια μεγάλη οθόνη σε ίντσες και στο MediaPad T3 με το display των 9.6 ιντσών η Huawei δεν κάνει συμβιβασμούς, προσφέροντας ρεαλιστικά χρώματα και την ευκρίνεια που όλοι ζητάμε για ψυχαγωγία και εκπαίδευση. Με λειτουργία ενεργοποίησης φωτισμού με μπλε φίλτρο, το MediaPad χαρίζει το πιο ξεκούραστο οπτικό αποτέλεσμα, ακόμη και ύστερα από πολλές ώρες αδιάκοπης χρήσης.

2. Ανθεκτική Ποιότητα Κατασκευής

Από τη στιγμή που το T3 θα βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στα χέρια των παιδιών, θα πρέπει απαραιτήτως να παίρνει «άριστα» και στην αντοχή. Με σώμα από αλουμίνιο και κατασκευασμένο από τα πιο ποιοτικά και στιβαρά υλικά κατασκευής, είναι βέβαιο ότι δεν θα ανησυχήσετε στιγμή, σε περίπτωση… ατυχήματος ή πτώσης!

3. Ασφάλεια… powered by Google

Με το T3 δεν έχετε μόνο πρόσβαση σε άπειρες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εφαρμογές μέσω του Google Play Store, αλλά παράλληλα έχετε όλες τις πολύτιμες αναβαθμίσεις ασφαλείας από την Google την ώρα που κυκλοφορούν!

4. Τα apps τηλεκπαίδευσης ready & loaded!

Με το T3 δεν θα ανησυχήσετε ποτέ για το εάν σας λείπει κάποια σημαντική εφαρμογή που χρησιμοποιούν τα παιδιά στην «e-learning» καθημερινότητα τους. Προσφέροντας συμβατότητα με Zoom, Webex και Microsoft Teams, αλλά και με δωρεάν το Microsoft Easy Office, καθιστούν τη διαδικασία του e-learning… παιχνιδάκι!

5. Εύκολο και εύχρηστο!

Προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες παραμετροποίησης, μπορείτε να προσαρμόσετε το μενού και να οργανώσετε καλύτερα την επιφάνεια εργασίας του. Επιπλέον, με το split screen feature έχετε πάντοτε τον πλήρη έλεγχο, προβάλλοντας περιεχόμενο με παράλληλο τρόπο.

6. Value for Money φιλοσοφία!

Ποιος είπε ότι για να απολαύσει κανείς τους καρπούς της τηλεκπαίδευσης θα πρέπει να δαπανήσει μια μικρή περιουσία; Ένα από τα πλεονεκτήματα του MediaPad T3 είναι η ασυναγώνιστη χαμηλή τιμή του και η value for money φιλοσοφία που το ανακηρύσσει στο κορυφαίο VfM tablet της αγοράς!

7. Η «γωνιά» των παιδιών!

Το Kid’s Corner σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τόσο των παιδιών όσο και των γονιών τους! Παρέχοντας πληθώρα πληροφοριακού και εκπαιδευτικού περιεχομένου και δυνατότητες γονικού ελέγχου, τα παιδιά αποκτούν το δικό τους ψηφιακό παιδότοπο!

Τώρα με το πρόγραμμα “Ψηφιακή Μέριμνα” το MediaPad T3 μπορεί να γίνει πιο εύκολα δικό σας, καθώς εφόσον ανήκετε στους δικαιούχους του προγράμματος μπορείτε να προβείτε στην εξαργύρωση του voucher των 200 ευρώ και να επωφεληθείτε διπλά! Απευθυνθείτε στα καταστήματα πώλησης προϊόντων τεχνολογίας για περισσότερες πληροφορίες. 

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της Huawei και την τηλεκπαίδευση, κάνοντας click εδώ!