Τι συμβαίνει όταν διακεκριμένοι bartenders συνεργάζονται με τον Αντρέα Ματθίδη (Dip AIWS) και την Green Cola Hellas; Δημιουργείται η νέα σειρά premium αναψυκτικών, που όμοια τους δεν είχαμε δοκιμάσει ξανά προηγουμένως, η οποία αναμένεται να χαρακτηρίσει το φετινό μας καλοκαίρι. Είτε σε συνδυασμό με δροσερά cocktails, είτε μόνα τους μαζί με πάγο και μία λεπτή φέτα λεμόνι, τα Green Pro Mixers Series είναι φανταστικά.

Τα Green Pro Mixers Series απευθύνονται σε bartenders και καταναλωτές, που γνωρίζουν καλά τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν τα υψηλής ποιότητας mixers στην ανάδειξη της γεύσης ενός cocktail ή ενός ποτού. H γκάμα της σειράς θα περιλαμβάνει: Cola, Soda, Tonic και Lemon Lime, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα προϊόντα δεν περιλαμβάνουν ζάχαρη.

Στο πρώτο roof party που θα κάνουμε όταν τελειώσει η πανδημία, θα θυμηθούμε να προμηθευτούμε τα αναψυκτικά της πιο premium σειράς, για να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας.

Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από την εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας και την Green Cola Hellas, εταιρίας καταξιωμένης στον χώρο του αναψυκτικού, τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και σε περισσότερες από 30 χώρες στον κόσμο.