Το μοντέλο και influencer, Kaylen Ward, ισχυρίζεται ότι συγκέντρωσε τουλάχιστον 500.000$ σε δωρεές για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία. Αυτό το κατάφερε με έναν πρωτότυπο τρόπο, καθώς έστελνε γυμνές της φωτογραφίες σε όσους θέλησαν να απαντήσουν στην… πρό(σ)κληση της.

Τα διεθνή MME της έδωσαν το ψευδώνυμο «Γυμνή Φιλάνθρωπος» (Naked Philanthropist). Η ίδια δήλωσε μέσω twitter ότι θα στείλει μία nude φωτογραφία της σε όποιον κάνει δωρεά τουλάχιστον 10$. Για να ολοκληρωθεί η «συναλλαγή», η καλλιφορνέζα ζητούσε αποδεικτικά ότι το συγκεκριμένο άτομο πραγαμτοποίησε τη δωρεά.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι έκανε και εκείνη δωρεά 1.000$ για τις πυρκαγίες. Όταν έκανε την ανακοίνωση ότι θα στέλνει γυμνές φωτογραφίες της, είχε ήδη γύρω στους 30.000 ακολούθους στους instagram, οπότε γρήγορα άρχισαν να συγκεντρώνονται μεγάλα ποσά.

Ωστόσο, το φιλανθρωπικό έργο της 20χρονης έλαβε άδοξα τέλος καθώς το Instagram της «έριξε» τον λογαριασμό της, πιθανότατα λόγω προώθησης πορνογραφικού υλικού . Μετά από το περιστατικό δήλωσε σε νέο της tweet ότι δεν δέχεται πλέον δωρέες. Οπότε, εάν σκεφτήκατε να συνδράμετε και εσείς με την δωρεά σας, μάλλον θα αναγκαστείτε να το κάνετε …χωρίς αντάλλαγμα.