Η Angelina Jolie που τόσο έχει απασχολήσει τα media με την προσωπική της ζωή όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να «σπάσει την σιωπή» της σχετικά με τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt. Σε μία αποκλειστικά συνέντευξη με την Vogue με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων για την διεθνή προσφυγική κρίση και για την υιοθεσία των παιδιών της, απάντησε και σε μία ερώτηση για το διαζύγιο από τον 56χρονο ηθοποιό. 

«Έπρεπε να χωρίσω. Για το καλό των παιδιών μου» αναφέρει η 45χρονη. 

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ρωτάει την Angelina Jolie: «Μετά από τον χωρισμό σου από τον Brad Pitt, πως κατάφερες να διατηρήσεις ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά σου;»

Στην οποία απαντάει: «Χώρισα για το καλό των παιδιών μου. ‘Ηταν η σωστή απόφαση. Συνεχίζω να επικεντρώνομαι στο πως θα θεραπευτούν. Κάποιοι έχουν εκμεταλλευτεί την σιωπή μου, με αποτέλεσμα τα παιδιά μου να βλέπουν να γράφονται ψέματα για εκείνα.

Ωστόσο, τους υπενθυμίζω ότι εκείνα γνωρίζουν την αλήθεια μέσα τους. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για 6 πολύ δυνατούς ψυχικά ανθρώπους».

Διαβάστε ακόμη: H Angelina Jolie μιλά για τον ρατσισμό: «Το σύστημα προστατεύει εμένα ως λευκή αλλά όχι και την μαύρη μου κόρη»

angelina jolie

H Angelina Jolie με τα 6 της παιδιά.

Η πολυσυζυτημένη συνέντευξη της Angelina Jolie στην Vogue

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, συζητάει μεταξύ άλλων και για τη δουλειά που κάνει με τους πρόσφυγες, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΟΗΕ. Επίσης, διηγείται την ιστορία της υιοθεσίας των τριών από τα παιδιά της. Μπορείτε να βρείτε όλη την συνέντευξη εδώ.

Μιλώντας για τα έξι παιδιά της, τρία από τα οποία είναι βιολογικά και τα τρία υιοθετημένα, είπε ότι φροντίζει λέξεις όπως «υιοθεσία» και «ορφανοτροφείο» να έχουν θετικό πρόσημο στο σπίτι τους.

«Με τα υιοθετημένα μου παιδιά δεν μπορώ να μιλήσω για εγκυμοσύνη αλλά τους μιλάω με πολλές λεπτομέρειες και αγάπη για το ταξίδι που έκανα ώστε να τα συναντήσω και για το πώς ένιωσα την πρώτη φορά που τα κοίταξα στα μάτια. Έχουν ρίζες που εσύ δεν έχεις. Πρέπει να τις τιμήσεις. Να μάθεις από αυτές. Είναι το πιο συναρπαστικό ταξίδι που μπορείτε να μοιραστείτε», είπε η Τζολί.

Η ηθοποιός, στη μοναδική της συνέντευξη στην οποία είχε μιλήσει και πάλι για το διαζύγιό της στο παρελθόν, είχε πει στη Madame Figaro, τον Οκτώβριο του 2019: «Ήταν σύνθετο. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου πλέον. Είχα γινει μικρή, ασήμαντη, ακόμα κι αν δεν το έδειχνα. Ήμουν βαθιά στενοχωρημένη».