Αν κάνατε ένα ταξιδάκι στο Μαρακές τί outfit θα επιλέγατε; Χρώμα, άνοιξη, μοτίβα και φυσικά ζωντάνια! Το ίδιο έκανε στο ταξίδι της και η Chiara Ferragni. Ταξίδεψε το μαρόκο, περπάτησε στις τοπικές αγορές, άκουσε μουσική, δοκίμασε γεύσεις, με το πιο χαρούμενο, fashion και στιλάτο outfit!

Τα χρώματα του σουκ (μουσουλμανική αγορά). Βερβερική μουσική. Το τελετουργικό τσαγιού μέντας. Αυτές τις μέρες, η Chiara Ferragni και μια ομάδα φίλων βιώνουν τη μαροκινή κουλτούρα και φιλοξενία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο Μαρακές, που διοργανώθηκε από τους συνεργάτες του μπλογκ της Ferragni, του tbs (the blonde salad), η επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο διαδίκτυο φορά κομμάτια από τη νέα συλλογή της United Colors of Benetton Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 που σχεδιάστηκε από τον Andrea Incontri.

Μεταξύ των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων, υπάρχει μια συνάντηση με μια ομάδα γυναικών τεχνιτών που υφαίνουν χαλιά Berber καθώς και συμμετοχή σε ένα εργαστήριο μαγειρικής σε μια τοποθεσία που προσφέρει εκπληκτική θέα στα βουνά του Άτλαντα.

Η φιλία μεταξύ της Chiara Ferragni και της United Colors της Benetton χρονολογείται από το 2010, όταν το fashion icon συνεργάστηκε με τη μάρκα για το παγκόσμιο κάστινγκ του It’s My Time. Το ταξίδι στο Μαρακές αποτελεί μια ευκαιρία να εδραιωθεί μια σχέση βασισμένη σε πολλές κοινές αξίες: αγάπη για τα χρώματα και τη μόδα, καθώς και περιέργεια και κοινωνική δέσμευση.