Η Folli Follie, το διάσημο lifestyle brand, επεκτείνει το δίκτυό της στη Νότια Αφρική, εγκαινιάζοντας δύο νέα Folli Follie New Concept Stores στην Πρετόρια και το Κέιπ Τάουν, μέσα στα εμπορικά κέντρα Menlyn Park και Canal Walk αντίστοιχα. Τα δύο νέα καταστήματα αντικατοπτρίζουν τη νέα φιλοσοφία των καταστημάτων Folli Follie, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του fashion shopping.

Τα νέα Concept Stores, υπογραμμίζοντας τη νέα σχεδιαστική και minimal προσέγγιση της Folli Follie, φιλοξενούν όλες τις νέες και εμβληματικές συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ του brand σε ένα περιβάλλον που θα αποτελέσει έμπνευση για όλες τις γυναίκες που αγαπούν την μόδα. Φιλοξενώντας πολλά πρωτοποριακά στοιχεία, αλλά επιφυλάσσοντας και εκπλήξεις για τους φίλους της μάρκας, τα δύο νέα Concept Stores της Folli Follie υπόσχονται να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία εκλεπτυσμένου στιλ.

Ο κόσμος της Folli Follie αναπτύσσεται συνεχώς χαράζοντας μία λαμπερή πορεία παγκοσμίως, μετρώντας σήμερα πάνω από 630 σημεία πώλησης, εκεί όπου χτυπάει ο παλμός της μόδας. Τα δύο νέα Concept Stores έρχονται να προστεθούν, λίγους μόλις μήνες μετά την είσοδο της Folli Follie στην αγορά της Νότιας Αφρικής, στο πρώτο flagship κατάστημα της Folli Follie, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2016 και βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Sandton City, στην πλατεία Νέλσον Μαντέλα στο Γιοχάνεσμπουργκ.