Παρόλο που είμαστε όλοι απομονωμένοι στα σπίτια μας – είμαστε σε αυτό μαζί. Όλοι μας. Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελε να περάσει η Gal Gadot, η κινηματογραφική Wonder Woman, η οποία μοιράστηκε με τους σχεδόν 40 εκατομμύρια ακόλουθούς της, ένα συγκινητικό βίντεο όπου αυτή και άλλοι 25 celebrities τραγουδούν το Imagine του John Lennon.

To βίντεο ξεκινάει με την 34χρονη να μοιράζεται την πληροφορία πως βρίσκεται στην έκτη μέρα καραντίνας στο σπίτι. Αυτό, όπως αναφέρει, την έκανε να έχει «φιλοσοφικές ανησυχίες».

«Αυτός ο ιός έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή από που είσαι. Είμαστε όλοι ενωμένοι και ίσοι απέναντί του», δηλώνει.

Στην συνέχεια, αναφέρει πως εμπνεύστηκε από έναν άνδρα στην Ιταλία, ο οποίος εμψύχωνε τους συμπολίτες του, παίζοντας το Imagine στο μπαλκόνι του, με μια τρομπέτα. «Είχε τόση δυναμική και κάτι το αγνό», συμπληρώνει για το βίντεο του άνδρα.

gal gadot imagine

Τότε, ξεκινάει να τραγουδάει τους πρώτους στίχους του Imagine. Εκεί που δεν το περιμένουμε, ξεκινάει ένα μοντάζ όπου άλλοι 25 πολύ γνωστοί celebrities όπως ο Jamie Dornan, o Jimmy Fallon, η Amy Adams, η Sia (η οποία για άλλη μια φορά εντυπωσιάζει με την φωνή της), η Natalie Portman και πολλοί άλλοι, τραγουδούν και εκείνοι από έναν στίχο του γνωστού τραγουδιού. Αν και πολλοί έχασαν μια – δυο νότες και φάλτσαραν λίγο, το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό.

Αναλυτικά οι διάσημοι – πέραν της Gal Gadot – που βλέπουμε στο βίντεο να τραγουδούν το Imagine είναι:

Leslie Odom Jr., Pedro Pascal, Will Ferrell, Zoë Kravitz, Kristen Wiig, Chris O’Dowd, Dawn O’Porter, Natalie Portman, Ashley Benson, Kaia Gerber, Cara Delevingne, Mark Ruffalo, Jamie Dornan, James Marsden, Norah Jones, Maya Rudolph, Lynda Carter, Amy Adams, Sarah Silverman, Labrinth, Jimmy Fallon, Annie Mumolo, Sia και Eddie Benjamin.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω συγκινητικό βίντεο από τον προσωπικό λογαριασμό της Gal Gadot στο Instagram