Λίγους μήνες μετά το επίσημο λανσάρισμά της στην Ελλάδα στα τέλη του 2022, η Hayu πραγματοποίησε το πρώτο της event τη Δευτέρα 03 Απριλίου. Εκπρόσωποι των Μέσων, Celebrities και Influencers προσκλήθηκαν σε μια ημέρα χαλάρωσης στο ολοκαίνουριο Nails Done στα Βριλήσσια και απόλαυσαν υπηρεσίες manicure με έμπνευση από Reality TV shows, πριν.. βουτήξουν στο δράμα που προσφέρουν οι διαθέσιμες σειρές της Hayu! Το Nails Done, της Βασιλικής Καρανζογιάννη, που φιλοξένησε το event, ανανεώθηκε εμφανισιακά για μία ημέρα, ώστε να δώσει σάρκα και οστά στην ταυτότητα της Hayu.

Με έμπνευση από τα top shows που έχει διαθέσιμα η Hayu, το «σπίτι» των Reality TV shows, οι τεχνίτριες του Nail Done ετοίμασαν ένα ειδικό nail art menu ειδικά για την ημέρα, ώστε οι παρευρισκόμενες να επιλέξουν εκείνο που αγαπούν περισσότερο. Το nail art menu περιλάμβανε τις επιλογές:

  • Nautical nails με έμπνευση από το Below Deck
  • Kardashian Klaws με έμπνευση από την… Queen Khloe του Keeping Up With The Kardashians
  • Diamonds are Forever με έμπνευση από τη σειρά The Real Housewives of Beverly Hills
  • Millionaire Mani με έμπνευση από το Million Dollar Listing

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένες απόλαυσαν φρέσκους, cold pressed χυμούς από Το Βαζάκι, τα χρώματα των οποίων επιλέχθηκαν προσεκτικά ώστε να δένουν αρμονικά με τα χρώματα της Hayu.