Το PERRIER® και Takashi Murakami ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία εκρηκτική συνεργασία που φέρνει την ιαπωνική τέχνη στο ποτήρι μας. Αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή ιαπωνική ζωγραφική, το sci-fi, το anime και την ποπ κουλτούρα, ο Takashi Murakami σχεδίασε την limited edition σειρά PERRIER® x MURAKAMI, η οποία συνδυάζει την αυθεντική προσωπικότητα και το δημιουργικό και πρωτοποριακό πνεύμα του PERRIER® με την εκκεντρικότητα και τη ζωντάνια των έργων του καλλιτέχνη.

Στις συσκευασίες απεικονίζονται οι εμβληματικοί χαρακτήρες Kaikai και Kiki του καλλιτέχνη, που αρχικά χρησιμοποιήθηκαν τον 16ο αιώνα ως επίθετα για τη περιγραφή του Ιάπωνα ζωγράφου Kano Eitoku, ενώ από τον Takashi Murakami ορίζονται ως «μπράβο» ή «wow». Επίσης, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χαμογελαστά λουλούδια και άλλα χαρακτηριστικά μοτίβα του καλλιτέχνη, που απογειώνουν τα εικαστικά της συσκευασίας.

Από τον Μάρτιο του 2021, κυκλοφορούν στην Ελλάδα οι δύο κωδικοί με την υπογραφή του  Takashi Murakami, το PERRIER® 330ml σε γυάλινη συσκευασία και το Perrier 500ml σε πλαστική συσκευασία.

Το PERRIER® έχει συνεργαστεί για περισσότερο από έναν αιώνα με μερικούς από τους πιο διακεκριμένους καλλιτέχνες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Andy Warhol, Salvador Dalí, Bernard Villemot και Jean-Gabriel Domergue, οι οποίοι έχουν συμβάλει στην ιστορία της τέχνης, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.