Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, η ΙΚΕΑ στηρίζει και φέτος ως επίσημος υποστηρικτής την διοργάνωση Ioannina Lake Run που θα υλοποιηθεί φέτος για 11η χρονιά.

Η ΙΚΕΑ συμμετέχει με μεγάλη χαρά σε αυτό το αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός που πλέον αποτελεί θεσμό για τα Ιωάννινα. Μέσα από αυτή τη διοργάνωση οι πολίτες γνωρίζουν καλύτερα την λίμνη των Ιωαννίνων καθώς και την ευρύτερη περιοχή ενώ ο αθλητισμός γίνεται μέρος της καθημερινότητας τους μέσω των προπονήσεων.

Στην ΙΚΕΑ RUNNING TEAM φέτος συμμετέχουν όπως κάθε χρονιά πολλοί πελάτες, εργαζόμενοι της ΙΚΕΑ και του Ομίλου FOURLIS, αλλά και οι αγαπημένοι Θοδωρής Μαραντίνης, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Ποιμενίδης, Τόνια Σωτηροπούλου και Αλέξης Γεωργούλης.

Στο περίπτερό της ΙΚΕΑ στη πλατεία Μαβίλη θα μοιράζονται οι συμμετοχές των αθλητών της IKEA RUNNING TEAM, την Παρασκευή 15/9 από τις 18:00-20:00 και το Σάββατο 16/9 από τις 10:00 – 14:00.

Το Σάββατο 16/9 από τις 16:00-19:00 και την Κυριακή 17/9 10:00 -13:00 σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο μας για να γνωρίσουμε τον αθλητισμό μέσα από τη ζωγραφική και την δημιουργία. Ο σύλλογος Πτυχιούχων Ανώτατων Σχολών Εικαστικών Τεχνών Ηπείρου, θα εκπαιδεύσει όλους τους μικρούς και μεγάλους που θα έρθουν στη ζωγραφική. Θα δημιουργήσουν εικαστικά έργα και μέσα από αυτά θα μάθουν στοιχεία για τον αθλητισμό, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, αλλά και για τη λίμνη Παμβώτιδα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε συμμετοχή στην ΙΚΕΑ Running Team ενισχύεται η πρωτοβουλία της ΙΚΕΑ για την στήριξη δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, δημιούργησε, πριν από πέντε χρόνια, το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς». Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς στις ευρύτερες

περιοχές των καταστημάτων ΙΚΕΑ, διαμορφώνοντας λειτουργικούς χώρους όπου τα παιδιά μπορούν να περνούν όμορφες στιγμές.

Για την ΙΚΕΑ και τον Όμιλο FOURLIS τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο, γι’ αυτό και δεν σταματούν τις συνεχείς προσπάθειες να τους εξασφαλίσουν μια καλύτερη καθημερινή ζωή.