Η διάσημη τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Destiny’s Child, Kelly Rowland, αποκάλυψε στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Women’s Health πως βρίσκεται σε εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί της. Το εξώφυλλο συνοδεύτηκε από μία συνέντευξη στην οποία η 39χρονη μιλά μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή.

Έκπληξη η εγκυμοσύνη της Kelly Rowland

Η Kelly και ο άντρας της Tim Witherspoon ήθελαν να αποκτήσουν και άλλο παιδί καθώς σύμφωνα με την ίδια: «Το συζητούσαμε χαλαρά, και μετά ήρθε ο covid-19 και σκεφτήκαμε, ας δούμε τι θα συμβεί. Έμεινα έγκυος αμέσως, κάτι που δεν είχα ως δεδομένο». Mε τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν ο μάνατζερ της και τον οποίο παντρεύτηκε το 2014, έχουν αποκτήσει ήδη έναν γιο, τον 6χρονο Τιτάν.

«Κλείνω τα 40 τον Φεβρουάριο,» πρόσθεσε. «Το να φροντίζω τον εαυτό μου είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Η 39χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά για το εξώφυλλο του περιοδικού Women’s Health ενώ μέσα στην συνέντευξή της υπάρχουν ακόμη μερικές υπέροχες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

kelly rowland εγκυμοσύνη

Τι θα γίνει με την καριέρα της Kelly Rowland τώρα με την νέα εγκυμοσύνη

Δεν φαίνεται πως η παρουσιάστρια του «The Voice Australia» θα επιβραδύνει την επαγγελματική της καριέρα. Αφού σκοπεύει να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ.

«Σκέφτηκα: Θεέ μου, οι θαυμαστές μου θα είναι τόσο απογοητευμένοι. Ήθελαν πρώτα ένα άλμπουμ, αλλά πήραν ένα μωρό!» είπε στo Women’s Health. «Και είπα: Πρέπει να τα καταφέρω για να πάρουν και τα δύο. “

kelly rowland εγκυμοσύνη

Διαβάστε ακόμη: Οι συμβουλές της Kelly Rowland για μία ευτυχισμένη ζωή