Είναι νέα, ωραία δυναμική και φυσικά λατρεύει τον χορό! Η Κλειώ Αρβανίτη είναι γνωστή με το όνομα Lil Cli και είναι η φίλη που πραγματικά θα ήθελες να έχεις για να σε ξεσηκώνει. Λατρεύει το Hip Hop και κέρδισε επάξια μια θέση στον τελικό Red Bull Dance your Style που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 1η Ιουνίου στο Hotel Ermou.

Capture

Από ποια ηλικία κατάλαβες την αγάπη σου για τον χορό;

Απ’ όταν ξεκίνησα σχεδόν να περπατάω γράφτηκα σε σχολή χορού όποτε σταδιακά άρχισε να με γεμίζει όλο και περισσότερο. Η πραγματική αγάπη ήρθε όμως όταν ανακάλυψα το hip hop στα 19 μου.

Πόση ώρα προπονείσαι καθημερινά;

Προπονούμαι καθημερινά γύρω στις 5 ωρες.

Από που παίρνεις έμπνευση;

Η έμπνευση μου αντλείται κυρίως από τη μουσική και την καθημερινότητα. Μου αρέσει να παρακολουθώ ανθρώπους κ καταστάσεις και να τα μεταφέρω στο χορό με τον δικό μου τρόπο.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισες μέχρι στιγμής στην καριέρα σου;

Η πορεία ενός καλλιτέχνη είναι γεμάτη προκλήσεις οι οποίες τον ωριμάζουν και του δίνουν τροφή για τη συνεχή του εξέλιξη. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. Η μεγαλύτερη μέχρι τώρα που μπορώ να θυμηθώ είναι σε ένα show στην Ζυρίχη όπου έπρεπε να κρατήσω το Dance Style μου επι σκηνής, με ελάχιστα ρούχα επάνω μου και να υποδυθώ μια πολύ sexy γυναίκα. Είναι Μια εικόνα που δεν συνηθίζω να προβάλω και είχα ντραπεί πάρα πάρα πολύ στην αρχή. Όταν ανακάλυψα το hip hop άρχισα να νιώθω πολύ διαφορετικά σαν να είχα βρει το νόημα μου. Έπαιρνα πληροφορίες από όπου μπορούσα είδα πολλές ταινίες και βίντεο κλιπς κ τότε είπα αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου.

Ποιες είναι οι 3 λέξεις που σε περιγράφουν καλύτερα;

Ενέργεια, δύναμη  και ευαισθησία

Τι θα έλεγες σε όλα εκείνα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον χορό;

“Go for it” !! πρόσφατα διάβαζα μια έρευνα η οποία αναφερόταν στο πόσο πιο έξυπνους, ευτυχείς και υγιείς μας κάνει ο χορός! Συμφωνώ απόλυτα και θέλω να προσθέσω από προσωπική εμπειρία ότι εκτός του ότι εκφράζεσαι μέσα από το σώμα σου, αποκτάς μια ελευθερία όχι μόνο σωματική αλλά και ψυχική, ανοίγουν οι ορίζοντες σου και βλέπεις τα πάντα από μια άλλη οπτική, σκληραγωγείσαι και μαθαίνεις να μην τα παρατάς ποτέ.