Η καλοκαιρινή συλλογή της Nespresso για το 2022 έφτασε, με μια σειρά καφέδων και αξεσουάρ εμπνευσμένη από τη Βραζιλία.  Η επίσημη πρεμιέρα της νέας καμπάνιας θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, στο πλαίσιο του 75ου φεστιβάλ των Καννών, το οποίο η Nespresso υποστηρίζει επί σειρά ετών.

Η μούσα της καμπάνιας Alessandra Ambrosio δήλωσε: «Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή και ως Βραζιλιάνα είμαι τόσο περήφανη που είμαι το πρόσωπο μιας καμπάνιας που εμπνέεται από την πατρίδα μου. Λατρεύω την ιδέα του καφέ που σηματοδοτεί σημαντικές στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω σε μια τέτοια αναζωογονητική καμπάνια και θα συνεργαστώ με τη Nespresso για να ζωντανέψουμε αυτές τις νόστιμες συνταγές, τα καλοκαιρινά αξεσουάρ και τον ποιοτικό καφέ – εξάλλου η νέα ποικιλία καφέ Liminha over Ice είναι πραγματικά το βραζιλιάνικο καλοκαίρι σε ένα φλιτζάνι!»

 Νέες Ποικιλίες καφέ εμπνευσμένες από τις τροπικές περιοχές!

Εμπνευσμένο από τις υπέροχες γεύσεις των τροπικών περιοχών και προς τιμή του εθνικού ποτού της Βραζιλίας, το Caipirinha, το λάιμ και η μέντα γίνονται το επίκεντρο, με αποτέλεσμα τους νέους αναζωογονητικούς καφέδες Barista Creations Liminha over Ice και Exotic Liminha over Ice. Η στάμπα με κίτρινο λεμόνι και τροπικά φύλλα που κοσμεί τα τελευταία καλοκαιρινά σχέδια της Nespresso αποτίνει φόρο τιμής στο ζωντανό τοπίο της Βραζιλίας, έτοιμο να ενώσει τους λάτρεις του καφέ παγκοσμίως μέσα από τη θετικότητα.

Εκτός από τη θετική ενέργεια που αποπνέει η καμπάνια,  ενθαρρύνει, παράλληλα, τους λάτρεις του καφέ να αφιερώσουν χρόνο για πρακτικές ευεξίας, για μια πιο προσεκτική καλοκαιρινή προοπτική. Το καλοκαίρι είναι η ιδανική στιγμή για να εφαρμόσετε νέες ρουτίνες και είτε είναι ένας πρωινός freddo espresso ή freddo cappuccino μαζί με την γιόγκα είτε μια άλλη παγωμένη συνταγή στη διάρκεια μιας καλοκαιρινής ημέρας, ο καφές είναι το στοιχείο που βοηθά στη διατήρηση αυτών των τελετουργιών. Για να διοχετεύσει αυτή τη θετική ενέργεια, η Nespresso θα προτείνει θετικά μάντρα καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, με δύο από αυτά – «Brew, Breathe, Bloom» και «Inhale, Exhale, Enjoy» να εμφανίζονται σε κούπες καφέ περιορισμένης έκδοσης.

Μαζί με τα θετικά μάντρα και τους νέους εξωτικούς καφέδες για παγωμένα ροφήματα, η καλοκαιρινή συλλογή της Nespresso φέρνει μαζί της και τα περιορισμένης έκδοσης αξεσουάρ και μηχανή Vertuo, σε συνδυασμό με δροσιστικές συνταγές για κρύο καφέ. Όλα αυτά ζωντανεύουν μέσω της καλοκαιρινής καμπάνιας, η οποία προβάλλει τις καλοκαιρινές μας τελετουργίες μαζί με την Alessandra Ambrosio.