Τα Playmobil όλοι γνωρίζουμε ότι μεγαλώνουν… γερά παιδιά, καθώς για περισσότερα από 40 χρόνια αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή γονιών και παιδιών. Οι φανταστικοί κόσμοι τους ξεκλειδώνουν τη φαντασία, απελευθερώνουν την έκφραση και μαθαίνουν στα παιδιά το πως να είναι δημιουργικά. Η Playmobil και Όμιλος Brandstätter βρίσκονται δίπλα μας για να μας υπενθυμίζουν τη χαρά της ζωής, της δικής μας ζωής όμως που λόγω της πανδημίας του COVID-19 όλοι καλούμαστε τώρα να την προστατεύσουμε και να την διαφυλάξουμε. Για αυτό και το σχεδιαστικό team της Playmobil σκέφτηκε μια εκπληκτική ιδέα, σχεδιάζοντας ένα προστατευτικό κάλυμμα Μύτης – Στόματος, το οποίο δημιουργήθηκε για να παρέχει προστασία από τους ιούς και τα σταγονίδια που τους μεταφέρουν. Φυσικά, αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή (αλλά και cool) την ιδιαίτερη αυτή πρόταση είναι η χαρακτηριστική φατσούλα Playmobil που έχει στο μπροστινό αποσπώμενο τμήμα.

Φυσικά, η δημιουργία ενός προστατευτικού καλύμματος δεν είναι μια τόσο εύκολη υπόθεση όσο αρχικά φαίνεται. Ωστόσο η εξειδικευμένη ομάδα της Playmobil, έχοντας πείρα στην ποιότητα και στην διαμόρφωση του πλαστικού, κατάφερε να δημιουργήσει τα εξειδικευμένα καλούπια… σε χρόνο dt! Άλλωστε, δεν υπήρχε κι άλλη επιλογή, ούτε χρόνος για χάσιμο, από τη στιγμή που με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού στις περισσότερες χώρες του κόσμου, οι ανάγκες σε προστατευτικό υλικό (ιατρικού ή άλλου τύπου) ήταν πραγματικά τεράστιες.

Ο τρόπος χρήσης του καλύμματος είναι απλός και το μόνο που χρειάζεται είναι η προσθαφαίρεση του ειδικού προστατευτικού φίλτρου (keep in mind ότι η μάσκα δεν προστατεύει χωρίς την ύπαρξη του φίλτρου). Στη συσκευασία πρόκειται να βρείτε 10 χαρτομάντηλα, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας 40 προστατευτικών φίλτρων. Η μάσκα στερεώνεται στο πρόσωπο με ένα λάστιχο έτσι ώστε να μη μπορεί να φύγει από τη θέση της κατά την κίνηση. Ακόμα και με τη χρήση του καλύμματος, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής, όπως είναι η απόσταση ασφαλείας που ορίζουν οι αρχές.

Tο εν λόγω κάλυμμα είναι φιλικό προς το περιβάλλον, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και μπορεί να καθαριστεί μόνο με τη χρήση νερού και σαπουνιού. Τόσο απλά!  Θα το βρείτε σε τρία διαθέσιμα μεγέθη (S, M, L για να είναι κατάλληλο για όλα τα πρόσωπα) αλλά και σε διαφορετικά χρώματα. Το σημαντικότερο είναι ότι με την αγορά ενός καλύμματος Playmobil στην τιμή των 4.99 ευρώ ουσιαστικά συνεισφέρετε στο σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς η Playmobil Hellas δωρίζει ένα ευρώ στον σύλλογο, στο πλαίσιο του προγράμματος PLAYMOBIL Play & Give και έτσι μπορείτε να συνδυάσετε και εσείς το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Το κάλυμμα κοστίζει 4,99€ και μπορείτε να το παραγγείλετε στέλνοντας email στο [email protected].

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.