Το νέο κατάστημα Sisley στην οδό Αγίας Σοφίας 16, ανοίγει τις πόρτες του σε μικρή απόσταση από την πλατεία Αγίας Σοφίας, επαναφέροντας το concept Rich&Raw, το οποίο ενσαρκώνει το τολμηρό και αντισυμβατικό πνεύμα του εμπορικού σήματος της Sisley.

 Tο κατάστημα εκτείνεται σε δύο ορόφους και καλύπτει έκταση περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων. Στο νέο ελληνικό κατάστημα της Sisley η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και εκλεπτυσμένη με ένα συνειδητά κομψό στυλ που διακρίνει τους εσωτερικούς χώρους όλων των καταστημάτων της μάρκας.

Το κατάστημα προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον που είναι προσεκτικά σημαδεμένο από τον χρόνο: τα δάπεδα είναι σε γκρι και μαύρο ξύλο, ενώ ταυτόχρονα το τραπεζοειδές μάρμαρο στην είσοδο καλωσορίζει τους πελάτες. Τα οβάλ σχήματα ορίζουν τους καθρέφτες και τα τραπέζια.

«Η Sisley αποτελεί το εμπορικό σήμα για τον αστικό τρόπο ζωής», αναφέρει η διευθύνουσα σύμβουλος της Sisley, Francesca Svab. «Η ευελιξία και η ταχύτητά της στην ανταπόκριση στις αλλαγές της αγοράς μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε τους νεαρούς καταναλωτές της χιλιετίας με μια δροσερή και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη γλώσσα».

Το άνοιγμα του καταστήματος της Θεσσαλονίκης, ακριβώς στην καρδιά της πόλης, αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την ανάπτυξη και την εδραίωση της μάρκας. Η Sisley ακολουθεί μια εμπορική στρατηγική, η οποία επικεντρώνεται στην παρουσία σε μεγάλες ιταλικές και ευρωπαϊκές πόλεις, με σημεία πώλησης που χαρακτηρίζονται από ισχυρή ταυτότητα και βρίσκονται σε τοποθεσίες υψηλού κύρους.

Σήμερα, με 600 σημεία πώλησης παγκοσμίως, η Sisley είναι το εμπορικό σήμα του Ομίλου Benetton που είναι συνυφασμένο με τη μόδα, που κατέχει ισχυρή και ξεχωριστή εικόνα, χάρη στο εμπορικό δίκτυο, τα σέξι και πρωτοποριακά προϊόντα καθώς και την επικοινωνία