Πρόκειται για το πιο διαχρονικό και διασκεδαστικό puzzle, που φέτος θα κλείσει τα 50 χρόνια παρουσίας του στη ζωή μικρών και μεγάλων. Μια ευκαιρία να θυμηθούμε όλα αυτά που το κάνουν το πιο συναρπαστικό puzzle στον κόσμο!

Ζούμε στην εποχή που η τεχνολογία και η εξέλιξη παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή νέων παιχνιδιών αλλά και των χαρακτηριστικών τους. Μέσα στη μεγάλη ποικιλία των high tech προϊόντων, ένα είναι αυτό που αποτελεί σταθερά για όλους, μικρούς και μεγάλους: ο κύβος του Rubik. Το πιο διάσημο puzzle στον κόσμο,  δημιουργήθηκε το 1974 από τον γλύπτη και καθηγητή αρχιτεκτονικής, Ernő Rubik, με πρωταρχικό στόχο να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο εκπαίδευσης για τους φοιτητές του. Σύντομα, έγινε αντιληπτό το πόσο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό ήταν το να χρησιμοποιηθεί σαν puzzle. Το επίσημο λανσάρισμα του κύβου έγινε το 1980 και σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο, αποκτώντας φανατικούς οπαδούς και μπαίνοντας σε εκατομμύρια σπίτια ανά τον κόσμο.

Ο διαπιστευμένος από το STEM κύβος του Rubik αποτελεί έναν πολύ δημιουργικό τρόπο ψυχαγωγίας και υποστηρίζει την ανάπτυξη του εγκεφάλου και τις γνωστικές δεξιότητες.  Στο πλαίσιο της περαιτέρω εξέλιξης του, το 2021, η Spin Master αποκτά τη μάρκα και φέρνει στην αγορά νέες εκδόσεις, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την κληρονομιά του. Φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια από τη δημιουργία του με μια σειρά εκδηλώσεων, συνεργασιών και λανσαρίσματος νέων καινοτόμων προϊόντων. Με αφορμή τον εορτασμό της  χρυσής επετείου, λανσάρει το ολοκαίνουριο παιχνίδι για κινητά, Rubik’s Match™. Με αυτόν τον τρόπο, δίνει την ευκαιρία στις νεότερες γενιές να έρθουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο του κύβου του Rubik.

Η Spin Master γιορτάζει και παρουσιάζει τις νέες φανταστικές εκδόσεις του Rubik’s cube:

  • Rubik’s 50th Anniversary Retro Cube Σε συλλεκτική συσκευασία που θυμίζει την πρώτη έκδοση του κύβου. Με το original λογότυπο και τα κλασικά αυτοκόλλητα είναι το απόλυτο blast from the past. (Ιανουάριος 2024)
  • Rubik’s Gridlock™ Board GameΤο απόλυτο challenge για την ανάπτυξη της σκέψης και της επίλυσης προβλημάτων.  Το puzzle λύνεται με την τοποθέτηση των κομματιών στις κατάλληλες θέσεις πάνω στον πίνακα.  (Μάρτιος 2024)
  • Rubik’s Connected X™ Ο ψηφιακός και ο αναλογικός κόσμος του κύβου του Rubik συνδυάζονται! O κύβος έχει ενσωματωμένη λειτουργία Bluetooth ώστε ο παίκτης να μπορεί να κρατάει record της επίδοσής του και να συναγωνίζεται με τους φίλους του μέσω του app. (Ιούνιος 2024)
  • Rubik’s 3x3 Speed CubeTM Ο πιο εξελιγμένος κύβος, έρχεται για εκείνους που ασχολούνται επαγγελματικά με την επίλυσή του. Με εσωτερικούς μαγνήτες, panels χωρίς αυτοκόλλητα & ρυθμιζόμενη πίεση, δίνει σε όλους μια customized εμπειρία. (Αύγουστος 2024)

Ο κύβος του Rubik από τη Spin Master προσφέρει στους θαυμαστές όλων των ηλικιών εκπληκτικές εμπειρίες επίλυσης γρίφων, παραμένοντας πιστό στη διαχρονική γοητεία του αρχικού κύβου.

Η Spin Master, γιορτάζει τη σημαντική επέτειο των 50 χρόνων από τη δημιουργία του Rubiks Cube, με ανατροπές και καινοτομίες που όλοι οι παίκτες θα θέλουν να εξερευνήσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.