Η Wella Company βρίσκεται μεταξύ των 18 επιχειρήσεων που λαμβάνουν για πρώτη φορά το Σήμα Ισότητας SHARE, στην Ελλάδα. H Wella Company ανταποκρίθηκε με επιτυχία στα κριτήρια αξιολόγησης που τέθηκαν από την ανεξάρτητη Επιτροπή Αξιολόγησης και με έντονο αίσθημα ευθύνης δεσμεύεται να εξακολουθεί να εφαρμόζει τις πολιτικές της ίσης μεταχείρισης και ίσων ευκαιριών έναντι των εργαζόμενων γυναικών και ανδρών.

H Wella Hellas, ως θυγατρική της Wella Company, έχει παρουσία εδώ και 60 χρόνια στην καρδιά της ελληνικής κομμωτικής σκηνής. «Η Wella Hellas έχει διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, κατακτώντας την 1η θέση στο επαγγελματικό χρώμα μαλλιών, ενώ αυξάνει ταχύτατα το μερίδιό της στην επαγγελματική περιποίηση άκρων. Παράλληλα, έχουμε πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας το να εμπνέουμε τους συνεργάτες μας επαγγελματίες ομορφιάς, να αλληλοεπιδρούμε με την ευρύτερη κοινότητα μέσα στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε, καθώς και να υποστηρίζουμε ενεργά τη βιώσιμη ανάπτυξη.» δηλώνει η Αθηνά Νικολαΐδου, Γενική Διευθύντρια.

«Όπως το κύμα συνεχώς φέρνει νέο νερό στην ακτή, έτσι και η Wella, οδηγεί την αλλαγή με την καινοτομία, το ενδιαφέρον και τον σεβασμό της στον άνθρωπο. Η #WellaFamily σήμερα, δημιουργική και δεμένη όσο ποτέ, είναι υπερήφανη για την επιρροή που ασκούν τα προϊόντα μας και οι επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται, στη μοναδικότητα και την ομορφιά του καθενός.» δηλώνει η Βασιλική Κάπαρη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

H Wella Company, με 140 χρόνια κουλτούρας ομορφιάς και αδιάλειπτης αφοσίωσής στην κομμωτική τέχνη, ενθαρρύνει τους ανθρώπους και καταναλωτές της να φαίνονται, να αισθάνονται και να είναι οι πραγματικοί τους εαυτοί.