Η Hailey Bieber περιγράφει μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο Instagram το εγκεφαλικό που υπέστη.
Mιλάει «την πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου», όπως την αποκάλεσε και για τον φόβο για την υγεία που προέκυψε από έναν θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της. Σε ένα νέο βίντεο στο Instagram με τίτλο «Telling my story», το μοντέλο εξιστόρησε τη δοκιμασία που πέρασε και έδωσε στους θαυμαστές μια ενημέρωση για την κατάσταση της υγεία της.

Η Hailey είπε ότι ήταν μια συνηθισμένη μέρα και έτρωγε σε εστιατόριο με τον άντρα της, όταν άρχισε να βιώνει έναν πόνο στο χέρι που έφτανε μέχρι τις άκρες των δαχτύλων. Δεν μπορούσε να μιλήσει, να αντιληφθεί τι γίνεται και που βρίσκεται και για καλή της τύχη υπήρχε γιατρός κοντά ο οποίος της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.
Είπε συγκεκριμένα οτι στο μυαλό της μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έκαναν, αλλά αυτη δεν μπορούσε να βγάλει ούτε μια κραυγή. Όταν άρχισε να επανέρχεται ένιωσε άγχος και πανικό
Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θρόμβος ήταν αποτέλεσμα τριών αιτιών των αντισυλληπτικών που ξεκίνησε να παίρνει χωρίς να ενημερώσει τον γιατρό της, του covid19 που πέρασε και μιας πρόσφατης πτήσης με αεροπλάνο.


Η πλήρης διάγνωση των γιατρών είναι ότι υποφέρει από PFO, Ανοικτό Ωοειδές Τρήμα (Patent Foramen Ovale- PFO), που πρόκειται για μια τρύπα στην καρδιά, ένα απομεινάρι της εμβρυακής κυκλοφορίας, στο μεσοκολπικό διάφραγμα.

«Νιώθω καλά που όλα πήγαν καλά και που βρήκαμε τι φταίει και το φτιάξαμε και μπορώ να ξεπεράσω αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να προχωρήσω στη ζωή μου» είπε το νεαρό μοντέλο.