Η Hansaplast Sport συμμετείχε στην 35η διοργάνωση του Μαραθωνίου της Αθήνας, που έγινε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, αγκαλιάζοντας τον σημαντικό αυτό θεσμό και στηρίζοντας όσους έλαβαν μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή. Με χιλιάδες θεατές και συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί το κορυφαίο δρομικό και αθλητικό γεγονός της χώρας.

H Hansaplast Sport, Επίσημος Υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας σε ένα project που φέρει την υπογραφή της 4Wise Monkeys, «περίμενε» τους δρομείς στο σημείο του τερματισμού προσφέροντας μια όαση δροσιάς, χαλάρωσης και αναζωογόνησης για αθλητές και αθλούμενους. Ταυτόχρονα, η ομάδα Hansaplast συμμετείχε ενεργά στο Μαραθώνιο δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό στον αγώνα ενώ μαζί με τον πρεσβευτή της, Γρηγόρη Σουβατζόγλου, και τις Mαρία-Λουίζα Βούρου και Άννα Πρέλεβιτς, ήταν εκεί για όλους εκείνους που πέρασαν από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Hansaplast.

Στο ειδικό αυτό σημείο, οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν κάτω από το μοναδικό Cooling Tube της Hansaplast Sport και να δοκιμάσουν το νέο καινοτόμο Hansaplast Cooling Gel που δροσίζει και ηρεμεί τους μύες προσφέροντας 100% ψυκτική δράση μετά την άθληση. Η ομάδα υποστήριξης Hansaplast συνεχάρη τους συμμετέχοντες και τους ενημέρωσε για το νέο προϊόν, που φροντίζει για την αντιμετώπιση του πόνου και υποστηρίζει όλους όσους αγαπούν την άθληση στην καθημερινότητά τους, αλλά όχι και τον πόνο.

Περισσότεροι από 30.000 συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι πέρασαν από το σημείο δροσιάς της Hansaplast Sport, ενώ μοιράστηκαν περισσότερα από 20.000 δείγματα Hansaplast Cooling Gel, για να έχουν πάντα κοντά τους έναν «σύμμαχο» στην αντιμετώπιση του πόνου, που βοηθά στην αναζωογόνηση των καταπονημένων μυών τους ύστερα από κάθε άσκηση. Για την ολοκληρωμένη φροντίδα των δρομέων την ημέρα του αγώνα, η Hansaplast είχε φροντίσει να παρέχει στον ΣΕΓΑΣ τον απαραίτητο φαρμακευτικό εξοπλισμό για την περιποίηση πληγών των ποδιών και στήριξης των δρομέων προσφέροντας επιθέματα για πληγές, φουσκάλες και το νέο Hansaplast Cooling Gel.

Η Hansaplast Sport στο πλαίσιο της υποστήριξης της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης του Μαραθωνίου συμμετείχε και στην έκθεση Marathon Expo 2017, μια έκθεση αφιερωμένη στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, η οποία προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από διαφορετικές χώρες. Από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου μέχρι και την παραμονή του Αυθεντικού Μαραθωνίου, το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου, γέμισε με τις τελευταίες καινοτομίες της Διεθνούς αθλητικής αγοράς και η Hansaplast Sport ήταν εκεί προσφέροντας συμβουλές στους δρομείς για τον αγώνα της επόμενης μέρας συστήνοντας το νέο προϊόν αλλά και παρέχοντας περισσότερα από 35.000 δείγματα για τις τσάντες των μαραθωνοδρόμων.

Η Hansaplast Sport, περήφανος υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου, είναι δίπλα σε όσους αγαπούν την άθληση και ξεπέρασαν τον εαυτό τους στο μεγαλύτερο γεγονός στην Ελλάδα που προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.