Οι πλαστελίνες είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών που εξιτάρουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους. Το Hard Rock Cafe Athens την Κυριακή 11 Μαρτίου από τις 12:30 μέχρι τις 16:30 θα αναμένει τους μικρούς του φίλους για να ξεδιπλώσουν μαζί τις δημιουργικές ικανότητες τους.

Οι μικροί Roxtars θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να απασχοληθούν με την παιδαγωγό του Hard Rock Cafe Athens με κατασκευές από πλαστελίνη, καθώς και να απολαύσουν το μοναδικό παιδικό γεύμα στον 1ο όροφο του Cafe.

Η συμμετοχή των παιδιών στη δραστηριότητα καθώς και στο παιδικό γεύμα ανέρχονται στην τιμή των 10€/ παιδί, ενώ οι ενήλικες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ελεύθερα από τον κατάλογο ό.τι θέλουν.

Οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν λαχταριστές γεύσεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία Legendary burgers, ορεκτικών αλλά και τις προτάσεις των απολαυστικών cocktails του Hard Rock Cafe Athens.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι με την εγγραφή των παιδιών στο πρόγραμμα Roxtars, που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν λαχταριστό παγωτό Kids Hot Fudge Sundae, στην επόμενή τους επίσκεψη στο Cafe, ενώ οι γονείς μπορούν να λαμβάνουν ενημερωτικό υλικό σχετικά με παιδικά events και happenings του Hard Rock Cafe Athens!

Σχετικά: Παιδική Κυριακή στο Hard Rock Cafe Athens

Πού: Hard Rock Cafe Athens

Αδριανού 52 , Μοναστηράκι

Πότε: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Από τις 12:30 μέχρι τις 16:30

Τιμές: Παιδικό Menu 10€ ανά παιδί

Σημείωση: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ