Από 12 έως 15 Μαΐου θα βρείτε τα μοναδικά προϊόντα της Henkel σε τιμές –έκπληξη!

Η Henkel Hellas σας προσκαλεί ακόμη μια φορά στο καθιερωμένο Ανοιξιάτικο Bazaar Φροντίδας και Ομορφιάς. Ελάτε να επιλέξετε από κοντά τα αγαπημένα σας προϊόντα με έκπτωση έως και 70%* από τις 12 έως τις 15 Μαΐου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της εταιρείας, Κύπρου 23, Μοσχάτο. Το bazaar θα λειτουργεί από την Πέμπτη 12/05 από τις 13:00 έως τις 19:00 και από την Παρασκευή 13/05 έως και την Κυριακή 15/05 από τις 10.00 έως τις 19.00.

Στο Ανοιξιάτικο Henkel Bazaar Φροντίδας και Ομορφιάς έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τα αγαπημένα σας brand με την υπογραφή της Henkel. Σας περιμένει μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης και υγιεινής (καλλυντικά προϊόντα ευρείας, επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου), καθώς και προϊόντα για τη φροντίδα του νοικοκυριού (απορρυπαντικά, καθαριστικά) και προϊόντα συγκόλλησης, διόρθωσης και απορρόφησης υγρασίας σε τιμές που…θα σας εκπλήξουν!

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία με εκπτώσεις έως και -70% από τα κορυφαία brands, Dixan, Neomat, Persil, Bref, Color Catcher, Ariasana, Pritt, Loctite, Syoss, Gliss, Palette, PhytoColor, Supersoft, Fa, Diadermine, Vademecum, Schwarzkopf Professional, BC, INNOVA, INDOLA και 4+4.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες στο facebook των brands Dixan, Neomat, Persil, Syoss, Fa, Schwarzkopf, Schwarzkopf Professional.

thumbnail_POST 500X500