Το πρώτο κατάστημα της H&M στην Βέροια, είναι γεγονός και το γιορτάζει με μία σειρά από εκπλήξεις και μοναδικά happenings. Βρίσκεται στον πιο εμπορικό δρόμο της Βέροιας, στην οδό Μητροπόλεως 53 και την Παρασκευή, 26 Αυγούστου στις 18:00, ανοίγει τις πόρτες του.

Το νέο 3όροφο H&M κατάστημα των 1.200 τ.μ. θα προσφέρει γυναικεία, αντρική, εφηβική και παιδική μόδα – συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, Underwear και Accessories.

«Στόχος μας στην Η&Μ είναι να συνεχίσουμε τις μακροχρόνιες επενδύσεις για να χτίσουμε ένα ακόμη πιο ισχυρό brand στην Ελλάδα. Η Βέροια είναι μια από τις σημαντικότερες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους κατοίκους της μια ολοκληρωμένη αγοραστική πρόταση, ενώ ταυτόχρονα είμαστε σε ζήτηση για νέο προσωπικό από τη Βέροια και για ευκαιρίες για εσωτερική εξέλιξη,» δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας.

Το κατάστημα θα ανοίξει με τη Φθινοπωρινή συλλογή της Η&Μ. Η γυναικεία συλλογή H&M αποπνέει μια νέα θηλυκότητα. Έχει να κάνει με τη γυναικεία δύναμη και ισχύ, με μια φρέσκια εκδοχή του φολκλόρ και του ρομαντισμού. Είναι πολύ εξευγενισμένη και ταυτόχρονα πολύ αυθεντική. Οι έντονα τονισμένοι ώμοι και η στενή μέση, σε σχήμα κλεψύδρας, δημιουργούν αντίθεση με τις σουηδικές φολκλόρ επιρροές, τόσο στη σιλουέτα όσο και στα διακοσμητικά στοιχεία. Παράλληλα, τα μακρυμάνικα ντραπέ φορέματα δίνουν μια αίσθηση glamour και απαλότητας. Η αντρική συλλογή εκπροσωπεί το αναβαθμισμένο, διαισθητικό στυλ παρουσιάζοντας με μια νέα ματιά τα ανδρικά ρούχα.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 34 καταστήματα σε 13 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Κόρινθο, Χανιά και Ηράκλειο.

hm