Η σύγχρονη δυναμική γυναίκα καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλές δυσκολίες στην επαγγελμaτική της καθημερινότητα. Τα κουραστικά ωράρια, τα πολύωρα meetings και οι γρήγοροι ρυθμοί αποτελούν την καθημερινότητα για κάθε γυναίκα που εργάζεται σε μια θέση υψηλών απαιτήσεων. Όταν δε μάλιστα χρειάζεται να αφήσει το γραφείο για να πραγματοποιήσει εξωτερικά ραντεβού και ειδικές παρουσιάσεις, τότε ένα πράγμα είναι βέβαιο ότι πρέπει να έχει στην τσάντα ή στο backpack της το καλύτερο convertible laptop της αγοράς. Αυτό δεν είναι άλλο από το HP Elite Dragonfly, ένα κομψό και premium φορητό PC, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αλλάξει την καθημερινότητα σας και να σας προσφέρει ένα μοναδικό feeling ελευθερίας… To πώς το κάνει αυτό; Η απάντηση παρακάτω… 

Cutting-edge tech που «ζυγίζει» λιγότερο από ένα κιλό!

Πριν από μερικά χρόνια τα high-end laptops ήταν ογκώδη και δύσχρηστα, για αυτό και η καθημερινή μεταφορά τους ήταν ένας μικρός «Γολγοθάς» για τον professional user, ο οποίος συνήθιζε να περνάει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του εν κινήσει. Το θετικό είναι ότι αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και έτσι τα επαγγελματικά laptops έχουν γίνει αρκετά πιο ελαφριά, ενώ οι διαστάσεις τους έχουν μικρύνει σημαντικά (χωρίς βέβαια να «θυσιάζουν» τις επιδόσεις τους ). Ωστόσο, η HP με το Elite Dragonfly προχώρησε στο επόμενο εξελικτικό στάδιο, καθώς το convertible laptop της με οθόνη αφής που υιοθετεί το x360 design, όχι μόνο είναι εξαιρετικά compact και λεπτό, αλλά παράλληλα «ζυγίζει» λιγότερο από ένα κιλό. Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε εξαιρετικό mobility, δίνοντας στην γυναίκα επαγγελματία τα απαραίτητο «boost» που χρειάζεται στην καθημερινότητά της, αλλά και ένα ξεχωριστό αίσθημα ελευθερίας που δεν συναντάει σε κανένα άλλο αντίστοιχο προϊόν στην αγορά.

Προσφέροντας 4 διαφορετικούς τρόπους χρήσης (laptop, tablet, tent και multimedia mode), το Elite Dragonfly μεταμορφώνεται εύκολα σε ένα υπερπολύτιμο «σύμμαχο» στη μάχη της δύσκολης καθημερινότητας. Παρέχοντας μια ευρεία και ευέλικτη ποικιλία δυνατοτήτων, το Elite Dragonfly σας επιτρέπει εκτός από το να φέρετε εις πέρας τα εργασιακά tasks που σας έχουν αναθέσει, να κρατήσετε σημειώσεις, να προβάλλετε και να διαμοιραστείτε multimedia περιεχόμενο και να πραγματοποιήσετε παρουσιάσεις με άκρως ελκυστικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας την ειδική γραφίδα Active Pen G3 και το αθόρυβο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο της HP, μπορείτε με το Elite Dragonfly να δημιουργήσετε ένα μικρό φορητό «κέντρο επιχειρήσεων», ένα μοναδικό «πολυεργαλείο» που  αποστολή του είναι να σας συντροφεύει κάθε ώρα και στιγμή.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του Elite Dragonfly, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η HP δεν κάνει τον παραμικρό συμβιβασμό σε θέματα ποιότητας και αξιοπιστίας. Κατασκευασμένο με ακρίβεια από μαγνήσιο (CNC Machined Magnesium) και με ένα επιβλητικό μπλε Dragonfly χρώμα να το περιβάλλει, το convertible της HP αποδεικνύεται όχι μόνο ανθεκτικό, αλλά παράλληλα δείχνει και πανέμορφο. Μάλιστα, το μικρό «τεχνολογικό κομψοτέχνημα» της HP είναι το πρώτο laptop παγκοσμίως, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά που έχουν περισυλλέγει από τους ωκεανούς του πλανήτη, συνδυάζοντας έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου και επαναπροσδιορίζοντας τον ορισμό του eco-friendly PC! Ο τομέας βέβαια που δεν πρόκειται να σας απογητεύσει, αφορά στις δυνατότητες διασύνδεσης, καθώς έρχεται με HDMI port και 2xUSB-C Thunderbolt ports (για ευκολότερο USB PC docking) και 1xUSB-A port.

Unlimited Power!

Λίγα λεπτά μαζί με το Dragonfly φανερώνουν ότι η HP έχει μελετήσει κάθε λεπτομέρεια του νέου convertible laptop της, προσφέροντας στον χρήστη τη δυνατότητα να το προσαρμόσει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Για αυτό και το Dragonfly έρχεται με 3 διαθέσιμες οθόνες αφής 13 ιντσών, ξεκινώντας από ένα FHD display (με 400 nit χαμηλής κατανάλωσης), περνώντας σε Full HD Ultra Bright (με 1000 nit και υποστήριξη HP Sure View G3 για μεγαλύτερη προστασία από… τα αδιάκριτα βλέμματα) και UHD 4K HDR για εκείνους που επιθυμούν την πιο «eye-candy» εμπειρία. Και στις 3 περιπτώσεις υποστηρίζεται η επαναφορτιζόμενη γραφίδα G3, ενώ η ρεαλιστική απεικόνιση των χρωμάτων σε συνδυασμό με την υψηλή απόκριση και το ευδιάκριτο αποτέλεσμα (διαθέτει το μεγαλύτερο display σε συνάρτηση με το μέγεθος του από όλα τα αντίστοιχα ανταγωνιστικά προϊόντα) αποδεικνύουν την εκπληκτική προσήλωση που επιδεικνύει η HP στη λεπτομέρεια.

Οι compact μικροσκοπικές διαστάσεις του HP Elite Dragonfly βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να σας ξεγελούν, καθώς στο εσωτερικό του κρύβεται ένα μικρό «κτήνος» υπολογιστικής ισχύος. Ακολουθώντας τις εξελιγμένες προδιαγραφές του Project Athena της Intel, στην καρδιά ενός Elite Dragonfly βρίσκονται Intel Core vPro επεξεργαστές (8ης γενιάς Core i5 ή Core i7) που σε συνδυασμό με τα 8GB RAM και τον δίσκο τεχνολογίας SSD, μπορούν να φέρουν εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες, εξαλείφοντας κάθε έννοια lag και αργής απόδοσης, ενώ φυσικά προσφέρουν σημαντικά χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Παρόλα αυτά, η ξεχωριστή «δύναμη» του Elite Dragonfly δεν πηγάζει μόνο από την CPU του, αλλά και από την υποστήριξη του ασύρματου προτύπου σύνδεσης Wi-Fi 6, το οποίο θριαμβεύει σε περιβάλλοντα υψηλής πυκνότητας και χαρίζει έως και τρεις φορές υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς αρχεία σε σύγκριση με το Wi-Fi 5. Τέλος, εάν δεν σας καλύπτει μόνο το δίκτυο Wi-Fi (κάτι απολύτως λογικό εάν εργάζεστε αρκετές ώρες «on-the-go», εκτός γραφείου και σε εξωτερικό περιβάλλον), υπάρχει και η επιλογή του wireless 4G LTE.

Ένα επαγγελματικό laptop βέβαια δεν αρκεί να είναι ισχυρό και να «πετάει» στον τομέα των επιδόσεων, θα πρέπει παράλληλα να προσφέρουν και το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας στο χρήστη του. Για αυτό και η HP έχει δώσει ξεχωριστή βαρύτητα στον τομέα του security, αποτρέποντας οτιδήποτε (και οποιονδήποτε) θελήσει να παραβιάσει την ιδιωτικότητά σας. Συγκεκριμένα, με την ειδική Privacy Camera με μια απλή κίνηση (κλείνοντας το κάλυμμά της), δεν θα έχετε ποτέ τον φόβο ότι σας παρακολουθούν, ενώ η τεχνολογία HP Sure View «θολώνει» την οθόνη, έτσι ώστε να μην επιτρέπει στους «περίεργους» να ρίχνουν κλεφτές ματιές σε αυτή. Επίσης, για ακόμη υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, το HP Elite Dragonfly ενσωματώνει τεχνολογία Multi-factor authentication με έως τρεις διαφορετικούς παράγοντες, δίνοντας σας τη δυνατότητα να “ξεκλειδώνετε” το σύστημα σας με δαχτυλικά αποτυπώματα και αναγνώριση προσώπου. Και επειδή όλοι οι επαγγελματίες που εργάζονται «on-the-go» είναι φυσιολογικό να βρίσκονται εκτεθειμένοι σε πολλαπλούς κινδύνους, το HP Elite Dragonfly σηκώνει ένα αδιαπέραστο τείχος ασφαλείας, παρέχοντας συνεχώς ενεργή και ανθεκτική άμυνα απέναντι σε κάθε ανεπιθύμητο «εισβολέα». Υιοθετώντας ακόμη και εξελιγμένες τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης, το Elite Dragonfly δύναται να αναγνωρίσει και να σταματήσει εγκαίρως οποιαδήποτε προσπάθεια έχει σαν στόχο να μολύνει το σύστημα σας με κάποιον ιό ή κακόβουλο λογισμικό που θέτει σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα σας, επιβεβαιώνοντας ότι η HP βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά στο κομβικής σημασίας ζήτημα της ασφάλειας.

Poetry in Motion!

Και το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς το HP Elite Dragonfly θέτει νέα στάνταρ στην αυτονομία, που όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για κάθε επαγγελματία. Με διάρκεια μπαταρίας που αγγίζει τις 25 ώρες και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης από την HP που επιτρέπει το 50% μιας πλήρους φόρτισης, σε μόλις 30 λεπτά, το convertible της HP πιστοποιεί ότι είναι σχεδιασμένο για να υπερτερεί με κάθε τρόπο! Χωρίς αμφιβολία, το Elite Dragonfly θα περάσει την επαγγελματική σας καθημερινότητα σε μια νέα εποχή, χαρίζοντας: ευελιξία, ελευθερία κινήσεων, ασφάλεια, αξιοπιστία, υψηλή αντοχή, άνεση και κυρίως ξεγνοιασιά. Με το Dragonfly στο πλευρό σας, όχι μόνο δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, αλλά θα αισθάνεστε ότι πάντοτε ανήκετε στην «Elite»!