Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και μπαίνουμε όλοι σε ερωτικό mood! Φυσικά Άγιος Βαλεντίνος σημαίνει και δώρα στον αγαπημένο ή στην αγαπημένη σου, για αυτό και εάν επιθυμείτε να κάνετε ένα δώρο που να ξεχωρίζει, πως θα σας φαινόταν η ιδέα να αφήνατε στην άκρη τα λουλούδια και τα σοκολατάκια (είναι passe οπως και να το κάνεις) και να χαρίζατε τα υπερσύγχρονα wireless in-ear ακουστικά Free Buds 3 της Huawei; Εάν λοιπόν θέλετε να κάνετε το απόλυτα ερωτικό tech δώρο φέτος του Αγίου Βαλεντίνου και να γιορτάσετε με περισσότερο πάθος τότε τα FreeBuds 3 της Huawei είναι σκέτη… τρέλα!

Με το χαρακτηριστικό κόκκινο της φωτιάς και σε σούπερ συλλεκτική έκδοση, τα FreeBuds 3 συνδυάζουν υψηλό τεχνολογία με απιθανα κομψό design. Ιδανικό δώρο για το έτερον ήμισυ, τα FreeBuds 3 σε κόκκινο χρώμα ξεφεύγουν από το τεχνολογικό gadget, καθώς σε αυτή την εκδοχή μεταμορφώνονται σε λαμπερό αξεσουάρ, σύμβολο μιας σχέσης αγάπης, έρωτα, πάθους και, -ειδικά για τα ζευγάρια που βιώνουν τη σχέση τους από απόσταση- σύμβολο επικοινωνίας, σύνδεσης, επαφής.

Η επιλογή του φλογερού κόκκινου χρώματος βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαία, καθώς παραπέμπει σε πολυτελή αισθητική και υψηλή μόδα. Όπως είχε πει και η Gabrielle Chanel «το χρώμα της ζωής, το χρώμα του αίματος». Σε συνδυασμό με το λείο φινίρισμα του σχεδίου τους και το πρωτότυπο design τους, τα τελευταίας τεχνολογίας ακουστικά της Huawei σε κόκκινο χρώμα αποτελούν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία και ένα δώρο που θα κερδίσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

Με τα FreeΒuds 3 της HUAWEI, η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα. Όπου και αν βρίσκεστε, όποια απόσταση, μικρή ή μεγάλη, κι αν σας χωρίζει από τους αγαπημένους σας, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία μπορείτε να τους φέρετε κοντά σας. Με Active Noise Cancellation, ο ήχος είναι τόσο άψογος και η ποιότητα των κλήσεων και βιντεοκλήσεων τόσο υψηλή, που θα αισθάνεστε το πρόσωπο στην άλλη άκρη της γραμμής, δίπλα σας. Οπότε δεν χρειάζεται να ψάξετε και πολύ για το πιο “ζουζουνιάρικο” δώρο φέτος του Αγίου Βαλεντίνου έχει τη σφραγίδα της Huawei!