Αξιοπιστία, performance, αντοχή, αυτονομία και υψηλή ποιότητα κατασκευής αποτελούν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτει ένα σύγχρονο laptop, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες του σήμερα. Η HUAWEI έχοντας δημιουργήσει ένα δυναμικό line-up συσκευών και στον τομέα των laptops, με την πετυχημένη σειρά MateBook, έρχεται με το νέο μοντέλο της D14 2023 να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού, αποτελώντας ένα εντυπωσιακό «πολυεργαλείο» τόσο για business όσο και για… pleasure.

Γι’ αυτό εάν ακόμη δυσκολεύεστε για το ποιο μπορεί να είναι το κορυφαίο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα κάνετε στους αγαπημένους σας ή (γιατί όχι;) στον εαυτό σας, σας έχουμε 5 λόγους όπου το MateBook D14 2023 θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας δώρων που θα ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη (άλλωστε θέλουμε να πιστεύουμε ότι… ήσασταν καλά παιδιά μέσα στο 2023 και ότι εξακολουθείτε να πιστεύετε στον Άγιο που μοιράζει δώρα τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς)!

  1. Δύναμη, ταχύτητα και απόδοση στη… νιοστή!

Κακά τα ψέματα, ανεξαρτήτως τεχνολογικού background, κάθε user επιθυμεί το laptop του να είναι ισχυρό και γρήγορο. Γιατί καλή η λεπτεπίλεπτη και εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, όμως είναι ο… «εσωτερικός κόσμος» που μετράει! To MateBook D14 διαθέτει έναν upgraded επεξεργαστή Intel Core i5-1240P 12ης γενιάς, o οποίος υιοθετεί τη νέα διαδικασία SuperFin 10nm της Intel, με 12 πυρήνες και 16 νήματα, βοηθώντας τους χρήστες να αντιμετωπίσουν πολύπλοκα σενάρια εφαρμογών και σημαντικά βαρύ και απαιτητικό “multitasking”. Με τα visuals να περνούν μέσα από την GPU Intel Iris XE (η οποία επιτυγχάνει εξαιρετική απόδοση επεξεργασίας) και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικά modes λειτουργίας, όπου με την επιλογή typical, το laptop προσαρμόζεται για καθημερινές εργασίες γραφείου, ενώ με το performance boost, το laptop της HUAWEI κυριολεκτικά… «πετάει»!

  1. Ενισχυμένο Wi-Fi σήμα!

Το brand της HUAWEI είναι συνυφασμένο με την καινοτομία και την εξέλιξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, για αυτό και δεν θα μπορούσε παρά να ενισχύσει το MateBook D14 2023 με την εξελιγμένη κεραία για Wi-Fi, Metaline. Αξιοποιώντας χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η κεραία Metaline διαθέτει ένα triple-layer σύστημα προστασίας από παρεμβολές, προσφέροντας ενισχυμένο σήμα Wi-Fi ακόμη και σε αποστάσεις που αγγίζουν τα 270 μέτρα!

  1. For your eyes only!

Από τη στιγμή που το laptop σας θα το χρησιμοποιείτε… 24/7, τότε είναι λογικό ότι τα μάτια σας θα κουραστούν από την υπερχρήση. Το MateBook D14 2023 έρχεται με μια anti-glare οθόνη 14 ιντσών τεχνολογίας HD IPS, χωρίς ενοχλητικές θαμπάδες, ενώ φέροντας τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light και DC Dimming Flicker Free, η εκπληκτική οθόνη του D14 2023 εκμηδενίζει σημαντικά τη βλαβερή μπλε ακτινοβολία.

  1. Smart Conferencing

Το HUAWEI MateBook D14 2023 είναι εμπλουτισμένο και εξοπλισμένο με έξυπνες λειτουργίες που αναβαθμίζουν και βελτιώνουν την απόδοση της φωνής του χρήστη, καταστέλλοντας τους φυσικούς θορύβους του περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και εάν στον περιβάλλοντα χώρο επικρατεί πανικός, το MateBook D14 2023 διαθέτει upgraded βελτίωση στη φωνή του χρήστη του.

  1. Multi-device support

Το MateBook D14 2023 δύναται να συνδεθεί on-the-fly με διαφορετικές συσκευές, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας Super Device. Το Super Device παρέχει στους χρήστες έναν ταχύτερο και χωρίς προβλήματα τρόπο σύζευξης – ξεκινώντας τη σύνδεση με μια απλή μεταφορά και απόθεση εικονιδίων. Οι χρήστες μπορούν πλέον να συγχρονίσουν και να συγκεντρώσουν στον υπολογιστή τους, ότι κάνουν σε άλλες συσκευές. Η δε λειτουργία Smart Search δίνει τη δυνατότητα στους users να οργανώνουν με ευκολία το… virtual γραφείο τους ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Το HUAWEI MateBook D 14 2023 είναι διαθέσιμo στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei. 

Κάντε click ΕΔΩ για να διαβάσετε τον ξεχωριστό οδηγό της Huawei και Καλές γιορτές!