Βρισκόμαστε πια στην «καρδιά» των εορτών και είναι λογικό να αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το ιδανικό δώρο για τα παιδιά σου είτε είναι ακόμα μαθητές είτε εξερευνούν τις πρώτες τους ακαδημαϊκές εμπειρίες ως φοιτητές. Πριν από μερικές δεκαετίες, η απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα ήταν κάποιο βιβλίο ή ένα ζευγάρι παπούτσια. Σήμερα, όμως, ειδικά μετά από δύο χρόνια πανδημίας, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για την Πρωτοχρονιά από ένα tablet «νέας γενιάς», όπως το HUAWEI MatePad 11.

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχεις ιδιαίτερες γνώσεις τεχνολογίας, θα πρέπει ήδη να έχεις καταλάβει ότι είναι αδύνατο για ένα σημερινό έφηβο να διεκπεραιώσει με επιτυχία τις σχολικές του υποχρεώσεις χωρίς τα κατάλληλα ψηφιακά «εργαλεία». Σε πολλά ελληνικά σπίτια άλλωστε, η έλλειψη ενός tablet δημιούργησε μεγάλα προβλήματα, όταν οι μαθητές αναγκάστηκαν, εν μέσω lockdown, σε καθεστώς τηλεκπαίδευσης.

Η εμπειρία των τελευταίων ετών απέδειξε ότι η ύπαρξη ενός απλού υπολογιστή σε ένα σπίτι δημιουργεί συχνά «διαμάχες», όταν η οικογένεια έχει περισσότερα από ένα παιδιά, αφού πλέον όλες οι εργασίες τους εξαρτώνται από πληροφορίες που πρέπει να αναζητήσουν στο διαδίκτυο και η ψυχαγωγία τους συνδέεται επίσης με πάσης φύσεως πλατφόρμες.  Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, ήρθε η ώρα να φερθείς έξυπνα, χαρίζοντάς τους το εξελιγμένο tablet της HUAWEI MatePad 11. Θα αποτελέσει τον κατάλληλο «σύμμαχο» και στις σχολικές τους επιδόσεις αλλά και στη διασκέδαση, αφού πρακτικά λειτουργεί ως ένα mini laptop.

Εκπληκτικά γραφικά και χειρόγραφες σημειώσεις

Το HUAWEI MatePad 11 αποτελεί μια συσκευή που κάθε έφηβος θα αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με τα συμβατικά tablets της αγοράς είναι πολλά, αλλά αυτό που εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή είναι ο ρυθμός ανανέωσης 120 Hz1, που προσφέρει ομαλότερη οπτική εμπειρία κατά την περιήγηση, το παιχνίδι και την παρακολούθηση δράσεων. Παράλληλα, η χρωματική γκάμα DCI-P32 κάνει την έγχρωμη οθόνη πλουσιότερη και πιο ζωντανή, με αποτέλεσμα η παρακολούθηση βίντεο να γίνεται πραγματικά απολαυστική. Ακόμα και ένα μάτι που δεν είναι εκπαιδευμένο στις τεχνολογικές καινοτομίες, δε μπορεί να μη διακρίνει τα εκπληκτικά γραφικά και την ευκολία που προσφέρει η δυνατότητα χειρόγραφων σημειώσεων πάνω στην οθόνη.

Οργάνωση και παραγωγικότητα στα «ύψη»

Το μοναδικό HUAWEI M-Pencil 2ης γενιάς μπορεί να καταγράψει κάθε απόχρωση της κίνησης με μηδενική καθυστέρηση 2ms4, ενώ ο χρήστης μπορεί να κρατά σημειώσεις, να απαντά σε μηνύματα, να δημιουργεί σχολιασμούς και να σχεδιάζει τέλεια διαγράμματα με ευκολία, ακρίβεια και άμεση απόκριση. Κι επειδή η οργάνωση αποτελεί πάντα το «κλειδί» της επιτυχίας και για τα δικά σου παιδιά, η HUAWEI φρόντισε η νέα επιφάνεια εργασίας του MatePad 11 να είναι πιο οργανωμένη από ποτέ, προκειμένου οι μαθητές και οι φοιτητές να έχουν στο λεπτό πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Ταυτόχρονα, λειτουργεί ως δευτερεύουσα οθόνη όταν συνδεθεί με laptop, κάνοντας «παιχνιδάκι» τη μεταφορά και αποθήκευση αρχείων μεταξύ των οθονών, ενώ αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες ενός smartphone, οδηγώντας στα «ύψη» την παραγωγικότητα.

Εργασία και διασκέδαση με το «έξυπνο» πολυεργαλείο της HUAWEI

Το κλείδωμα παραθύρου επιτρέπει στο χρήστη να ασχολείται με δύο εργασίες στην ίδια εφαρμογή, ενώ το Mutli-Window δίνει τη δυνατότητα ανοίγματος 4 εφαρμογών σε μία οθόνη. Κι επειδή κάθε χριστουγεννιάτικο δώρο πρέπει να συνδυάζεται όχι μόνο με τις εργασίες αλλά και τη διασκέδαση, το ηχοσύστημα τετραπλού καναλιού στο HUAWEI MatePad 11 δημιουργεί έναν κόσμο ήχου πραγματικά μοναδικό. Τα δυνατά, κυμαινόμενα μπάσα και οι καθαροί ανώτεροι ήχοι συντονίζονται από το Harmon Kardon, με αποτέλεσμα το εν λόγω tablet να είναι ιδανικό και για παρακολούθηση ταινίας για παιχνίδια ή μουσική.

Αν θες, λοιπόν, φέτος να κάνεις δώρο στα παιδιά σου μια συσκευή προηγμένης τεχνολογίας που είναι φιλική για τα μάτια, έχει μπαταρία διάρκειας 12 ωρών και τσιπ Quakomn Snapdragon 865 7 nm που εγγυάται ομαλή απόδοση, τότε το HUAWEI MatePad 11 είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Αξίζει να σημειωθεί ότι εφαρμόζεται με το ποντίκι και το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο HUAWEI, το οποίο διαθέτει απόσταση ταξιδιού με κλειδί 1,3 mm, κομψή και άνετη πληκτρολόγηση.

Κι επειδή το χριστουγεννιάτικο πνεύμα έχει παρασύρει και τη HUAWEI, το μοναδικό MatePad 11 διατίθεται με δώρο το Magnetic Keyboard μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Βρείτε σήμερα το HUAWEI MatePad 11 στο επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr