Η αυλαία του Huawei Smartphone Festival 2018 άνοιξε την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου από την Πάτρα και το Tag Café, με ένα ανεπανάληπτο event που θα συζητιέται για καιρό στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Η Huawei και τα websites της Smart Press (MyPhone.grdigitallife.gr και That’s Life) δημιούργησαν μία μοναδική και πρωτότυπη γιορτή της mobile τεχνολογίας, που απέδειξε περίτρανα ότι η περιφέρεια «διψάει» για event αυτού του είδους.

The-Smartphone-Festival-1-640x427

174 φίλοι της τεχνολογίας έδωσαν δυναμικό παρών στον όμορφο χώρο του Tag Café και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις συσκευές της Huawei και να γνωρίσουν από κοντά τα Mate 20 Lite και P20 Twilight. Το event περιλάμβανε μία σειρά από θεματικές ενότητες που είχαν ως στόχο να αναδείξουν τη δυναμική του Huawei brand, αλλά και να φέρουν πιο κοντά το κοινό της Πάτρας με τα διακριτά χαρακτηριστικά των συσκευών της Huawei, φέρνοντας παράλληλα στο προσκήνιο μία σειρά από προσφορές σε συσκευές που έχουν τοπικό χαρακτήρα.

The-Smartphone-Festival-13

Οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν στην ιστορία της γνωστής εταιρείας, ξεκλείδωσαν τα μυστικά της τεχνητής νοημοσύνης και του Kirin chipset, έμαθαν χρήσιμα φωτογραφικά tips από τον επαγγελματία φωτογράφο Γιώργο Τουλιάτο και πήραν μια γεύση από τον μαγευτικό κόσμο του Instagram με τη βοήθεια της influencer: Sevastiana_K!

The-Smartphone-Festival-10

Και φυσικά οι εκπλήξεις από το πρώτο event για το Huawei Smartphone Festival 2018 δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς οι φίλοι μας που βρέθηκαν στο Tag Café συμμετείχαν σε μοναδικούς διαγωνισμούς και κληρώσεις που τους έδωσαν τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα (10 wearables Huawei Color Band Α2 και τα smartphones: Y6, Y6 Prime 2018, Y7 Prime 2018 και P20 Lite), αλλά και σε ένα live παιχνίδι γνώσεων που χάρισε στους φίλους μας μοναδικές στιγμές διασκέδασης και… έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Πάτρα ήταν μόνο η αρχή, καθώς το Huawei Smartphone Festival συνεχίζεται… Stay Tuned

The-Smartphone-Festival-12

The-Smartphone-Festival-2

The-Smartphone-Festival-20

The-Smartphone-Festival-17

The-Smartphone-Festival-14

The-Smartphone-Festival-8

The-Smartphone-Festival-7

The-Smartphone-Festival-6

The-Smartphone-Festival-3