Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, με τον υδράργυρο να έχει χτυπήσει κόκκινο! Ε λοιπόν, για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας… δροσίσουμε με έναν σούπερ καλοκαιρινό διαγωνισμό που θα δώσει την ευκαιρία σε δύο φίλους/-ες μας να κερδίσουν είτε το πιο elegant smartwatch της αγοράς, Huawei Watch GT, είτε τα εκπληκτικά in-ear ακουστικά Huawei Free Buds Lite!

Το Huawei Watch GT, είναι το smartwatch που συνδυάζει εκπληκτικό design με μοναδικές επιδόσεις. Κομψό, όμορφο και δυνατό αποτελεί ένα κομψοτέχνημα της τεχνολογίας στον καρπό σου, προσφέροντας μια σειρά από εξελιγμένα features που θα χαρίσουν μια άλλη διάσταση στην καθημερινότητα σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στην έννοια του well-being!

Με τα Bluetooth in-ear ακουστικά Huawei FreeBuds Lite, μπορείς να ξεχάσεις για πάντα τα ενοχλητικά καλώδια και να απολαύσεις τη μουσική και τις κλήσεις σου ελεύθερα. Συνδυάζοντας αξιοπιστία και φινέτσα, τα FreeBuds εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί και παραμένουν εκεί «ακλόνητα» ακόμη και σε συνθήκες άθλησης.

****

Για να λάβεις μέρες στον απόλυτο καλοκαιρινό διαγωνισμό που διοργανώνουμε με την Huawei Ελλάδος, θα πρέπει πρώτα να ακολουθήσεις τα βήματα που ακολουθούν:

  1. Like & Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)
  2. Σχόλιο κάτω από το Post του διαγωνισμού μέσα στο site

Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 11/8/2019 και τα αποτελέσματα για τους 2 τυχερούς φίλους μας θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 12/8/2019. Τα δώρα του διαγωνισμού μας είναι μια ευγενική χορηγία της HUAWEI GREECEτην οποία και ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!