Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. με σεβασμό στον άνθρωπο και με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, ένωσε για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις της με το «The Love Van» προσφέροντας φαγητό στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. βρέθηκε στην Πλατεία Ασωμάτων με μία πολύ δυνατή εθελοντική ομάδα από εργαζομένους της μαγειρεύοντας συνολικά πάνω από 200 γεύματα με όσπρια και ρύζια 3αλφα. Οι εθελοντές της 3αλφα και της ομάδας του «The Love Van» αφού μαγείρεψαν με πολύ μεράκι και καλή διάθεση μία πολύ θρεπτική συνταγή με κόκκινες φακές και ρύζι basmati, μοίρασαν το φρεσκομαγειρεμένο ζεστό φαγητό σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ομορφαίνοντάς την ημέρα τους, επιτελώντας παράλληλα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο, που αποτελεί και δέσμευση της εταιρείας.

Μέσα από αυτή την κίνηση αγάπης και ζεστασιάς, η 3αλφα στέκεται με ουσιαστικό τρόπο στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται, γιατί το φαγητό είναι πάντα πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι!