Η σπουδαία δράση των ημερών Υιοθεσίας από τα Pet City συνεχίζεται, με την 6η ημέρα Υιοθεσίας να είναι γεγονός, το Σάββατο 18 Μαρτίου, στο κατάστημα Pet City Νέα Σμύρνη, Ελευθερίου Βενιζέλου 249, από τις 11:00 έως τις 14:00.

Στη μεγάλη δράση των Pet City και του Dogs’ Voice που στόχο έχει να βρουν όλα τα ζωάκια που φιλοξενούνται σε καταφύγια «ένα σπίτι για πάντα», συμμετέχουν η Φιλοζωική Παλαιού Φαλήρου, το Φιλοζωικό Σωματείο Καλλιθέας, το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης – Αλιβερίου και το Save the Strays Samos.

Με έμπνευση από την αγάπη για τα ζώα και την σημαντικότητα που έχει η ύπαρξη ενός κατοικιδίου στην ζωή του ανθρώπου, τα Pet City προσκαλούν τον κόσμο να ανοίξει την αγκαλιά και το σπίτι του σε ένα σκυλάκι που βρίσκεται σε καταφύγιο, προσφέροντας του ένα #foreverhome.

Η σημαντικότητα των Ημερών Υιοθεσίας έχει ήδη δείξει πολύ σημαντικά αποτελέσματα, καθώς από την πρώτη δράση μέχρι σήμερα έχουν βρει ένα σπίτι για πάντα 39 σκυλάκια.

Και δεν σταματά εδώ! Καθώς κάθε μήνα μέσα από μια νέα ημέρα Υιοθεσίας θα δίνεται αυτή η ευκαιρία για να δημιουργηθούν παντοτινές φιλίες!

6η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City

Pet City Ελευθερίου Βενιζέλου 249, Νέα Σμύρνη

Ώρες 11:00 – 14:00