Η Aveda, η 100% vegan μάρκα περιποίησης μαλλιών υψηλών αποδόσεων λανσάρει τις hero σειρές της που μεταμορφώνουν ορατά τα μαλλιά σε 10 επιλεγμένα καταστήματα των Sephora.

Με την κίνησή της αυτή η Aveda θα προσεγγίσει και την γενιά Ζ που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα βιωσιμότητας και κατά των πειραμάτων σε ζώα, αλλά απαιτούν και υψηλές αποδόσεις και αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα οι hero σειρές περιλαμβάνουν την ναυαρχίδα της μάρκας Botanical Repair για επανόρθωση, την Nutriplenish για θρέψη & ενυδάτωση, την εμβληματική σειρά Invati Advanced για ενδυνάμωση και κατά της τριχόπτωσης αλλά και το top seller Be Curly™ Curl Εnhancer για καλοσχηματισμένες μπούκλες.

Τα 10 καταστήματα Sephora που οι καταναλωτές θα βρουν την Aveda είναι τα: Γλυφάδας, Ψυχικού, Ερμού, Μοναστηράκι, The Mall, Mediterranean Cosmos, Ηρακλείου Κρήτης, Κέρκυρας, Ρόδου και σύντομα της Τσιμισκή.

Στα καταστήματα αυτά θα διοργανωθούν το προσεχές διάστημα Hair Events, όπου με ραντεβού οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στα μαλλιά τους τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες τους, ενώ θα μάθουν μυστικά περιποίησης από τους ειδικούς της Aveda!

Στο site sephora.gr θα βρίσκεται η πλήρης οικογένεια προϊόντων της Aveda για περιποίηση μαλλιών αλλά και περιποίηση προσώπου & σώματος.

ΟΙ 5 ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΑΣ

  1. Χρησιμοποιούμε συστατικά φυσικής προέλευσης
  2. Cruelty Free – Δεν κάνουμε ποτέ δοκιμές σε ζώα και είμαστε 100% VEGAN
  3. Smells like Aveda – Αγνά αρώματα λουλουδιών & φυτών
  4. Περιβαλλοντική Ευθύνη – Παραγωγή με 100% αιολική ενέργεια
  5. Συσκευασίες από Ανακυκλωμένα Υλικά