Στο πλευρό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στέκεται η Bel Hellas με μία ημέρα γεμάτη παιχνίδι και θρεπτικά σνακ, ενώ το Bel Foundation προχώρησε στην οικονομική ενίσχυσή του.

Στις εγκαταστάσεις του Σπιτιού του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μοσχάτο βρέθηκε η Bel Hellas στηρίζοντας έμπρακτα το πολύ σημαντικό έργο του Οργανισμού, στο πλαίσιο του προγράμματός της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Οι εργαζόμενοι της Βel Hellas προετοίμασαν υγιεινά σνακ με τα εμβληματικά προϊόντα της εταιρείας La Vache Qui Rit και Babybel και ενημέρωσαν τα παιδιά για τη σημασία της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Οι εργαζόμενοι είχαν, επίσης, την ευκαιρία να ζωγραφίσουν, να φτιάξουν κατασκευές, να παίξουν με τα παιδιά που διαμένουν στο Σπίτι αλλά και να διακοσμήσουν μαζί τα δωμάτιά τους με αντικείμενα που είχαν αγοραστεί για τον σκοπό αυτό από την εταιρεία.

Ακόμη, παραμένοντας αρωγός στο έργο του «Χαμόγελου», το Bel Foundation καλύπτει σημαντικό μέρος των αναγκών ανήλικου παιδιού που διαμένει σε ένα από τα 11 Σπίτια του Οργανισμού. Συγκεκριμένα, καλύπτει τα έξοδα μετακίνησής του για έναν χρόνο από και προς τα θεραπευτικά κέντρα όπου παρακολουθεί προγράμματα αποκατάστασης, καθώς και το κόστος αγοράς ειδών προσωπικής του υγιεινής.

Ο Benjamin Breton, Country General Manager της BEL Hellas, ανέφερε σχετικά: «Η Bel Hellas, ως μέρος του Ομίλου Bel και υπηρετώντας την αρχή “For All, For Good”, αποτελεί σταθερό υποστηρικτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρίζοντας το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση των καθημερινών τους προβλημάτων. Η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού αλλά και το παιχνίδι με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί αποτελεί μία δράση που μας γεμίζει υπερηφάνεια, ενώ ταυτόχρονα μας κινητοποιεί ώστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το ‘’Χαμόγελο’’ με όραμά μας ένα καλύτερο μέλλον με Χαμόγελα για κάθε παιδί».