«Τα social media δεν είναι η πραγματικότητα» αναφέρει η Bella Hadid σε ένα συγκινητικό instagram post, όπου ανοίγεται σχετικά με την κατάσταση της ψυχικής υγείας της. Αφορμή ένα βίντεο της Willow Smith, η οποία με την σειρά της μιλάει και εκείνη για την δική της κακή ψυχολογική κατάσταση.

Την ανάρτηση συνοδεύουν selfies του μοντέλου όπου φαίνεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, να κλαίει.

Η 25χρονη προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση για να υπενθυμίσει στο κοινό της πως όσο λαμπερή ζωή και να κάνει ως μοντέλο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βιώνει και εκείνη προβλήματα και δεν πολεμάει τις δικές της μάχες, όπως όλοι μας.

Η Bella μιλούσε πάντα ανοιχτά για την κατάσταση της ψυχικής υγεία της, σε μία προσπάθεια να «ανοίξει» την συζήτηση για το άγχος και την κατάθλιψη η οποία αποτελεί ακόμη ταμπού.

Η Hadid συνεχίζει τονίζοντας πως η μάχη του καθενός είναι εντελώς διαφορετική. “Η ψυχική υγεία δεν είναι μία κατάσταση γραμμική. Είναι σαν το τρενάκι του λούνα παρκ, έχει τα πάνω και τα κάτω της. Θέλω, όμως, να ξέρετε ότι υπάρχει ‘φως στο τέλος του τούνελ’ και το τρενάκι πάντα φτάνει στην τερματική του θέση. Το να νιώθει κανείς αβοήθητος και στεναχωρημένος είναι κάτι που πάει και έρχεται αλλά εμένα με βοηθάει να σκέφτομαι ότι είναι κάτι παροδικό και θα περάσει σύντομα.

Μου πήρε πολύ καιρό να το χωνέψω αυτό, χρειάστηκαν πολλές κρίσεις και υπερκοπώσεις για να το καταλάβω. Εάν περάσεις αρκετό καιρό μόνη σου με τον εαυτό σου, για να κατανοήσεις πως λειτουργείς όσον αφορά τα τραύματά σου, τις χαρές σου, την καθημερινότητά σου, τις λύπες σου τότε με τον καιρό μαθαίνεις πως να τα διαχειρίζεσαι καλύτερα”.

Το 2016, η Hadid αποκάλυψε ότι πάσχει από την νόσο του Lyme, μία ασθένεια που έχει συμπτώματα, μεταξύ άλλων, χρόνιο πόνο στους μυς και εξάντληση, τα οποία έχουν συνδεθεί με την κατάθλιψη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)