Η Beverage World, μέλος του Ομίλου Photos Photiades και αποκλειστικός διανομέας του brand AXIA, της πρώτης extra dry μαστίχας παγκοσμίως, συμμετείχε ως χορηγός στις φετινές εκδηλώσεις “ΦΙΛΠΑ Spetses Classic Car Race” και“Weekend in Tweed” που φιλοξένησε για ακόμα μία χρονιά το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, στις 9-10 και 16-17 Απριλίου αντίστοιχα.

 

Το ΑΧΙΑ πρόσφερε στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μία αξέχαστη απολαυστική εμπειρία, μετατρέποντας τις Σπέτσες στον απόλυτο γευστικό προορισμό. Το μοναδικό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου της 9ης Απριλίου στη βεράντα του Poseidonion Grand Hotel, εκεί όπου τα μέλη της ΦΙΛΠΑ και οι λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων γενικότερα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές συνταγές cocktail με βάση το AXIA θαυμάζοντας παράλληλα από κοντά τα κλασσικά αυτοκίνητα διαχρονικών εταιρειών που κοσμούσαν παρατεταγμένα την Πλατεία του Ποσειδωνίου.

 

Η all-time-classic ατμόσφαιρα του νησιού συνεχίστηκε με τις Tweed εμφανίσεις, τα tailor-made καρό κουστούμια, τα δαντελωτά γάντια, τα πανέμορφα κλασσικά ποδήλατα και την καθιερωμένη πλέον vintage περιπέτεια του “Weekend inTweed”, με όλο το νησί να αγκαλιάζει για ακόμη μια χρονιά αυτή τη μοναδική εκδήλωση. To AXIA και οι μοναδικές προτάσεις κατανάλωσης που πρόσφερε, έδεσαν αρμονικά με τον ανοιξιάτικο καιρό και τη νοσταλγική διάθεση των επισκεπτών να ταξιδέψουν σε παλαιότερες ανέμελες εποχές.

H Beverage World, επίσημος διανομέας premium αποσταγμάτων στην ελληνική αγορά όπως το AXIA spirit, χαράζει νέους ορίζοντες στην κατηγορία των αλκοολούχων αποσταγμάτων, πρεσβεύοντας τον μοναδικό χαρακτήρα και τη διαχρονική αξία της ρητίνης της μαστίχας, μέσω δημιουργικών συνεργασιών που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους καταναλωτές.