Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με πλούσιες εορταστικές δράσεις σε επιλεγμένα καταστήματά της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για μία Καλύτερη Ζωή.

Η χαρά του να μοιράζεσαι είναι απερίγραπτη και ιδίως τις γιορτές η αξία της μεγαλώνει.

Η Κωτσόβολος, λοιπόν, αυτά τα Χριστούγεννα μοιράζεται όμορφες στιγμές και εμπειρίες με τους πελάτες της, διοργανώνοντας μία σειρά από ξεχωριστές στιγμές στα καταστήματά της.

Από τις 17 έως και τις 24 Δεκεμβρίου υποδέχεται το κοινό στα καταστήματα Πυλαίας και Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη και στα καταστήματά της στο The Mall Athens, στο River West Open και στην Καλλιθέα με χριστουγεννιάτικη διάθεση και με δράσεις που θα ικανοποιήσουν σίγουρα μικρούς και μεγάλους, όπως live cooking, coffee treat, gaming tournament, letter to Santa και Beaty Salon.

Συγκεκριμένα, στα καταστήματα Κωτσόβολος θα μαγειρεύονται χριστουγεννιάτικες συνταγές προς δοκιμή, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πιουν ζεστό καφέ, να συμμετάσχουν σε τουρνουά gaming και σε διαγωνισμό με δώρα, ενώ άντρες και γυναίκες θα μπορούν να περιποιηθούν από τα χέρια κορυφαίων hair experts με επώνυμα προϊόντα WAHL, DEMELISS, GAMA & DIVA στη μοναδική barbering & styling γωνιά της Wahl που θα στηθεί εντός των καταστημάτων.

Ο «παλμός» των φετινών Χριστουγέννων χτυπάει στα καταστήματα Κωτσόβολος, με την χαρά της προσφοράς να πρωταγωνιστεί. Αμέτρητες επιλογές προϊόντων, μοναδικές εμπειρίες, αλλά και όμορφες στιγμές για δυνατές αναμνήσεις, θα κάνουν τις φετινές γιορτές αξέχαστες για μία Καλύτερη Ζωή.

Δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: https://blog.kotsovolos.gr/christoygenna-prototypa-events/