Το έχετε ακούσει αυτό που λένε ότι όταν κάνεις γυμναστική μετά λάμπεις από υγεία; Αυτό ακριβώς βλέπουμε στην Ελένη Φουρέιρα, στην νέα διαφημιστική καμπάνια των δημητριακών πρωινού FITNESS® της Nestlé. Είναι εδώ για να σε παρακινήσουν να ακολουθείς έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής με σύμμαχο σου ένα θρεπτικό και λαχταριστό πρωινό!

Τα Fitness και η Ελένη σε παροτρύνουν να εντάξεις την άσκηση στη ζωή σου, να δοκιμάσεις νέα πράγματα μέχρι να ανακαλύψεις αυτό που σε γεμίζει και να βρεις το δικό σου FITNESS®! Το μυστικό; Να κάνεις την άσκηση ακόμα πιο διασκεδαστική συνδυάζοντας τη με μια δραστηριότητα που απολαμβάνεις. Και αν αναρωτιέσαι πως να κάνεις την αρχή, δες το video της νέας καμπάνιας εδώ!

Όπως και αν επιλέγεις να ξεκινήσεις την ημέρα σου, τα δημητριακά FITNESS® σου προσφέρουν ένα ισορροπημένο και απολαυστικό πρωινό μέσα από τη μεγάλη ποικιλία τους! Οι τραγανές νιφάδες δημητριακών ή οι μπουκίτσες granola με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης σε γεμίζουν ενέργεια και είναι πηγή φυτικών ινών. Και για τις ημέρες που χρειάζεσαι ένα on the go πρωινό, οι λαχταριστές μπάρες με δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® είναι η ιδανική επιλογή, αφού έχουν βιταμίνες Β για ενέργεια!