Ένα μοναδικό Τ-shirt από την σειρά Tribute to the Idol αφιερώνεται σε όλες τις γυναίκες “είδωλα” που έχουν βιώσει, βιώνουν τώρα ή υποστηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο τον αγώνα ενάντια στον καρκίνου του μαστού. Το Hope Idol είναι γεγονός!

Με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση κάθε γυναίκας για τη σημασία της  πρόληψης του καρκίνου του μαστού, η ‘ergon Mykonos σχεδίασε το Hope Idol, ένα μοναδικό “είδωλο” ελπίδας, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατίθενται κατά 50% στο «Άλμα Ζωής».

Με πνεύμα αλληλεγγύης η ‘ergon Mykonos στέκεται στο πλευρό των γυναικών που δοκιμάζονται από τον καρκίνο του μαστού, επιβεβαιώνοντας εμπράκτως ότι η μόδα εκτός από “επαναστατική” μπορεί και οφείλει να είναι και ηθική. Μέσα από την ενέργεια του Hope Idol, αναγνωρίζουμε την ανάγκη κάθε γυναίκας που έρχεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού να λαμβάνει την ψυχοκοινωνική στήριξη που χρειάζεται και, παράλληλα, την πρόσβαση κάθε γυναίκας στην έγκυρη και έγκαιρη πληροφορία για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, που είναι και το μόνο μέσο για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Χαράζοντας για άλλη μια φορά μια εναλλακτική πορεία, η ‘ergon Mykonos μετατράπηκε από έναν οίκο μόδας σε έναν χώρο καινοτομίας, αγάπης και στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αναδεικνύοντας τον ελληνικό πολιτισμό μέσα από την κοινωνική της δράση. Η άκαμπτη και ανέκφραστη μορφή των κυκλαδικών ειδώλων παίρνει σάρκα και οστά για άλλη μια φορά, λαμβάνοντας θέση για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού για την υγεία κάθε γυναίκας.

Το Hope Idol είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο e-shop της ‘ergon Mykonos: www.ergonmykonos.com