Η Estée Lauder συμμετείχε ως αποκλειστικός συνεργάτης ομορφιάς στo Decentraland Metaverse Fashion Week, την πρώτη μεγάλης κλίμακας εικονική Εβδομάδα Μόδας σε ένα on-chain metaverse.

Με σκοπό να δημιουργήσει μία μοναδική virtual εμπειρία ομορφιάς, η Estée Lauder συνεργάστηκε με την Alex Box, μία διακεκριμένη καλλιτέχνιδα στο χώρο του metaverse, για να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο, μη-ανταλλάξιμο token (NFT) που μπορεί να φορεθεί από avatars, εμπνευσμένο από τον κορυφαίο ορό της μάρκας, Advanced Night Repair.

Οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να εισέλθουν μέσα στο εμβληματικό μικρό καφέ μπουκάλι του Advanced Night Repair για να ξεκλειδώσουν ένα ψηφιακό σήμα ή ένα Πρωτόκολλο Απόδειξης Συμμετοχής (POAP) και να διεκδικήσουν ένα NFT που μπορεί να φορεθεί από το avatar τους, χαρίζοντάς του μία λαμπερή αύρα που ακτινοβολεί, εμπνευσμένη από τον ορό Advanced Night Repair.

Από τις 24 έως τις 28 Μαρτίου, οι συμμετέχοντες στην Εβδομάδα Μόδας του Metaverse είχαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία περιορισμένη ποσότητα 10.000 κομματιών από τα κολακευτικά Advanced Night Repair NFT, με δυνατότητα να φορεθούν. Οι χρήστες χρειάζονταν μόνο ένα MetaMask ή άλλο πορτοφόλι crypto που δέχεται Ethereum και Ethereum tokens (ERC20 Tokens). Το συγκεκριμένο NFT είναι διαθέσιμο για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο κάθε χρήστης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε η αποκλειστική μάρκα ομορφιάς που συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας του Metaverse. Σηματοδοτεί ένα κομβικό σημείο για την Estée Lauder όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε νέους και υπάρχοντες καταναλωτές στο metaverse», δήλωσε ο Stéphane de La Faverie, Global Brand President, Estée Lauder & AERIN Beauty και Group President, The Estée Lauder Companies. «Η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η τόλμη και η πρωτοπορία της ιδρύτριάς μας, μάς ενέπνεε πάντα να ξεπερνάμε τα όρια. Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Night Repair, έφερε πλήρη επανάσταση στην κατηγορία της περιποίησης της επιδερμίδας και συνεχίζει να ταράζει τα νερά στον κλάδο μέχρι και σήμερα. Ήταν η τέλεια επιλογή να δημιουργήσουμε μία εμπειρία στο Metaverse γύρω από αυτό το εμβληματικό προϊόν, βυθίζοντας τους καταναλωτές στον κόσμο του Advanced Night Repair και επανασυστήνοντας την Estée Lauder σε μια νέα γενιά με ένα πρωτοποριακό τρόπο».

«Το Metaverse ανοίγει νέες δυνατότητες για να βιώσουμε την αφήγηση της ομορφιάς», δήλωσε η Alex Box. «Γι’ αυτό το αποκλειστικό NFT της Estée Lauder, μεταφράζω την ουσία του Advanced Night Repair βυθίζοντάς σας στην “Εκθαμβωτική Αύρα”, έναν αστραφτερό αστερισμό λάμψης και μαγείας».

Αυτή η ενέργεια αντιπροσωπεύει δύο τεχνολογικά ορόσημα για την Estée Lauder και την Estée Lauder Companies: την πρώτη χρήση σημάτων ή Πρωτοκόλλου Απόδειξης Συμμετοχής (POAP) και των πρώτων NFTs που μπορούν να φορεθούν από avatars.

«Σε όλη την ELC, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να επανεφεύρουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές παγκοσμίως εξερευνούν και εκφράζουν την μοναδικότητα της ομορφιάς τους – όχι μόνο στον φυσικό κόσμο, αλλά πλέον και στον ψηφιακό», δήλωσε ο Michael W. Smith, Chief Information Officer της Estée Lauder Companies. «Μέσω αυτής της καινοτόμου ενεργοποίησης blockchain, το brand της Estée Lauder θα αφήσει το στίγμα του στο Metaverse και θα οδηγήσει τη συμμετοχή και πίστη των καταναλωτών με ένα πρωτοποριακό τρόπο. Το ψηφιακό Advanced Night Repair NFT που μπορεί να φορεθεί από avatars και το ψηφιακό σήμα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά την Εβδομάδα Μόδας του Metaverse και αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο για τη σύνδεση της τεχνολογίας με την ομορφιά».