Η Εύα Τσαντή, Χημικός MSc και δημιουργός του premium ελληνικού skincare brand, Aenaon°, συμμετείχε ως διακεκριμένη ομιλήτρια στο πολυαναμενόμενο 9ο Διεθνές Συνέδριο Δερματολογίας και Αισθητικής στο Abu Dhabi (AIDA). Η πρωτοποριακή της δουλειά στον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας περιποίησης της επιδερμίδας συγκέντρωσε τεράστια προσοχή από αξιότιμους συναδέλφους, ηγέτες του κλάδου και λάτρεις της περιποίησης δέρματος απ’ όλο τον κόσμο.

Advanced Active Delivery System

Η Εύα Τσαντή φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας

Στο συνέδριο, η Εύα Τσαντή κλήθηκε να παρουσιάσει το μοναδικό “Advanced Active Delivery System”, μία καινοτόμο φόρμουλα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Aenaon° και περιστρέφεται γύρω από την ενθυλάκωση των πεπτιδίων. Τα υψηλής αποτελεσματικότητας ενεργά συστατικά εσωκλείονται σε μία κάψουλα με διπλό τοίχωμα, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών που ενυδατώνουν, θρέφουν, επανορθώνουν και αναδομούν την επιδερμίδα, εισχωρώντας στα βαθύτερα επίπεδά της. Τα πεπτίδια που προσδένονται στην εξωτερική στιβάδα των ενδοκαψυλιωμένων ενεργών συστατικών προσδένονται στοχευμένα και «εκλεκτικά» στα «κύτταρα στόχος», στα κύτταρα δηλαδή που τα έχουν ανάγκη, απελευθερώνοντας στο εσωτερικό τους όλα τα ενεργά συστατικά.

Η Εύα Τσαντή καθήλωσε το κοινό κατά την ομιλία της την Παρασκευή 26 Μαΐου, με την παρουσίασή της με τίτλο «Advanced Active Delivery System in Skincare by Expert Peptide Encapsulation». Η τεχνογνωσία και η εις βάθος γνώση που διαθέτει άφησαν τους παρευρισκόμενους εμπνευσμένους και πρόθυμους να εξερευνήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της καινοτομίας της Aenaon°. Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στους διοργανωτές του συνεδρίου AIDA, η Εύα Τσαντή μοιράστηκε την εγκάρδια εκτίμησή της για την ευκαιρία να παρουσιάσει την ανακάλυψή της και να συμμετάσχει σε ουσιαστικές συνομιλίες με πρωτοπόρους του κλάδου. Το ετήσιο συνέδριο αποτελεί μια ζωτικής σημασίας πλατφόρμα για τη σύνδεση καταρτισμένων επιστημόνων στον κλάδο της Αισθητικής και της Δερματολογίας, πυροδοτώντας καινοτόμες ιδέες και ενθάρρυνση συνεργασιών που θα διαμορφώσουν το μέλλον της βιομηχανίας περιποίησης της επιδερμίδας.

Τα προϊόντα της Aenaon°

Η Aenaon° είναι ένα beauty brand υψηλής απόδοσης που έχει κερδίσει την αναγνώριση για την παροχή εξαιρετικών κλινικών αποτελεσμάτων. Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Aenaon° είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι επιδιορθώνουν, αναδομούν και βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας, αξιοποιώντας τη δύναμη καθενός από τα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά που εμπεριέχονται στη σύνθεσή τους. Η πρωτοποριακή τεχνολογία των προϊόντων, τους επιτρέπει να διεισδύουν ακόμη πιο βαθιά στις στιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας στο δέρμα ό,τι χρειάζεται σε κυτταρικό επίπεδο και όχι απλώς επιφανειακά. Αυτή η προσέγγιση ξεχωρίζει την Aenaon° εξασφαλίζοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα  για την επιδερμίδα.

www.aenaon.com

Instagram: @aenaon.skin