Για μία ακόμα χρονιά, η FREZYDERM χάρισε στιγμές χαράς στα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη, στέλνοντας έναν ειδικό απεσταλμένο… τον Άγιο Βασίλη αυτοπροσώπως!

Ο Άγιος Βασίλης της FREZYDERM μοίρασε δώρα, εκπλήξεις και χαρά σε 139 παιδιά που φιλοξενούνται από το Σπίτι Μελισσίων του Χαμόγελου του Παιδιού, τη Παιδική Στέγη Κυνοσάργους-Λ. Νικολοπούλου που στηρίζει τις εργαζόμενες μητέρες αναλαμβάνοντας την εκπαιδευτική φροντίδα των παιδιών τους καθημερινά, καθώς και το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι Του Παιδιού» που βασικό καθήκον έχει τη φροντίδα άπορων οικογενειών έως την ενηλικίωσή τους.

H FREZYDERΜ με βαθιά γνώση στο σχεδιασμό και τη παραγωγή υψηλής ποιότητας και ασφάλειας δερμοκαλλυντικών προϊόντων για κάθε ανάγκη και ηλικία, δώρισε στα παιδιά σύμφωνα με την ηλικίας τους τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας για τη σωματική και τη στοματική τους υγιεινή. Οι σακούλες του Άγιου Βασίλη φέτος περιείχαν προϊόντα απο τις ειδικά σχεδιασμένες παιδικές σειρές Sensitive Kids για τον καθαρισμό και την περιποίηση της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας, καθώς και προϊόντα SensiTeeth Kids για την παιδική στοματική φροντίδα με οδοντόκρεμες και στοματικά διαλύματα, όπως και τα εξειδικευμένα βρεφικά προϊόντα Baby Line για τα νήπια και τα βρεφάκια.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που για 7η συνεχή χρονιά, μέσω των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η οικογένεια της FREZYDERM βρίσκεται δίπλα στα παιδιά», δήλωσε η Ελίνα Κωνσταντοπούλου, Marketing Manager της FREZYDERM. «Η σταθερή υποστήριξη μας σε Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς και Ιδρύματα είναι ένα έργο ευθύνης αλλά και αισιοδοξίας για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Η FREZYDERM συνεχίζει απρόσκοπτα τη διάθεση προϊόντων που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των παιδιών που το έχουν ανάγκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που στεκόμαστε δίπλα σε κάθε βήμα τους και ευχόμαστε να κάνουν όλα τους τα όνειρα πραγματικότητα», κατέληξε.